Beauty

3 ljetne frizure koje su gotove u roku keks

Donosimo ti tri super jednostavne, a totalno cool ljetne frizure stvorene za ove vruće dane

Složit ćemo se, ljeto nije sezona koja laska našoj frizuri; pobojana kosa blijedi na suncu, sol isušuje vlasi, vlaga dovodi do ludog kovrčanja kose, a znoj lijepi šiške za čelo - no svejedno ga volimo. Ljeti se zato najbolje voditi s jednostavnošću, a zahvaljujući vibri u zraku i pozitivi kojom nas puni sunce, neupitno ćemo izgledati i osjećati se super. Upravo zato, dajemo ti tri super (i super jednostavne) frizure!

1. Beachy valovi

Osim što je možeš napraviti tako da uđeš u more u gužvaš je dok se suši, nešto "zdravija" verzija se može napraviti i kod kuće. Trebat će ti deblji figaro ili uža pegla za kosu kojima ćeš po nasumičnim mjestima na glavi napraviti valove i zatim sve skupa razbarušiti. Da bi dobila tu šuškavu, hrapavu teksturu, dobro će ti doći slani sprej za kosu, ali možeš to odraditi i gužvanjem kovrča s pjenom za kosu.

 

Objavu dijeli @margotrobbie

2. Baby pletenice

Ljeto je sezona pletenica - a umjesto klasičnih debelih pletenica ili krune pletenice biraj tzv. baby pletenice. Radi se o sitnim pletenicama koje možeš nasumično isplesti tu i tamo po puštenoj ili dignutoj kosi. Izgledaju super simpa!

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus 3. Razbarušeni poluvisoki rep

Poanta repa je da makne kosu s vrata koji se ljeti često znoji. No napraviš li razbarušeni polu-rep (znaš ono, Ariana Grande style?), i baby vlasi na čelu zaližeš gelom, dobit ćeš totalno cool i drugačiju frizuru. Količina truda? Nekoliko minuta dulje nego da radiš običan konjski rep.

 

Objavu dijeli Bella Hadid (@bellahadid)

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

 

Photo: Promo

Komentari 0