Beauty
Armani

Od laganih nota, do mošusnih mirisa: 5 parfema za muškarce koji mirišu vrlo otmjeno i skupo!

  • Muški mirisi danas dolaze luksuzniji nego ikada
  • Bez obzira na to traži li se jači mošusni parfem ili laganije note, opcija je pregršt
  • Od kultnih klasika Chanela preko niche parfumerija, pronašli smo pet mirisa za svakog frajera

Ukusi kada su u pitanju parfemi obično su vrlo različiti. Jedni vole oštre parfeme, drugi preferiraju svježe, trećima je posebno važno nositi miris koji niste osjetili na svakom uglu u bilo kojem velikom gradu. Ali ono što ih obično sve spaja: žele mirisati plemenito i skupo. Pa smo krenuli u potragu upravo za onim parfemima koji jednostavno mirišu jako kvalitetno.

Philosycus by diptyque (50 ml 980,00 kn)

Phylosykos | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

List smokve, smokvino mlijeko, smokvino drvo i crni papar: zvuči prilično otmjeno, a miriše isto. Philosykos, pionirska marka parfema diptyque, podiže miris na potpuno novu razinu, stvarajući dobru ravnotežu između oporog i svježeg parfema bez previše nametljivosti.

 Blue Eau de Chanel (50 ml 625,00 kn)

Chanel | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Naravno, kada je riječ o skupim i plemenitim parfemima, ne smije izostati klasični Perfume Bleu luksuznog brenda par excellence - Chanel. Miris je vjerojatno jedan od najprodavanijih u muškom segmentu, jer je jednostavno otmjen, bezvremenski, elegantan i miriše na zdravi luksuz.

Ante Vrban Možda vas zanima Ante Vrban osvojio nas je stilom u kojem bijela košulja uvijek ima posebno mjesto Rubrika Moda Moda

Hero Eau de Parfum by Burberry (50 ml 765,00 kn)

Burberry | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Burberryjev Eau de Toilette Hero već je postigao veliki i zasluženi uspjeh, pa je bilo samo pitanje vremena prije nego što će biti lansiran odgovarajući Eau de Parfum. I sada je došlo vrijeme. Čista bočica izgleda jednako elegantno kao što miriše sadržaj, a za to je prvenstveno zaslužna gornja nota borovine. Prekrasno oštar i luksuzan parfem koji je uvijek privlačan.

Armani Code by Giorgio Armani (50 ml 739,00 kn)

Armani code | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Armani Code od Giorgio Armani je jantarno začinjeni miris za muškarce. Prvotno je lansiran 2004. godine, a njegov kreator je Antoine Lie. Gornje note su limun i bergamot; srednje note su zvjezdasti anis, cvijet masline i guaiac drvo. Bazne note su koža, mahune tonke i duhan koji ovom mirisu pružaju posebnu dozu senzualnosti i luksuza!

Reptiles by Celine (50 ml 1.580,00 kn)

Celine | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Na kraju, ali ne manje važno, luksuzni parfem koji mnogima prolazi ispod radara: Reptile by Celine . Svatko tko se iole bavi kultnom kućom već može zamisliti da je ovaj parfem iznimno dobar i prilično plemenit. Cedar, papar, akordi kože i mošus dočaravaju miris koji miriše jako dobro i skupo. Dodatna prednost jest što je miris uniseks, pa ga možemo bez grižnje savjesti malo ukrasti boljoj polovici.

Zara x Steve Mcqueen Možda vas zanima Coolerski komadi za njega: Zarina capsule kolekcija u stilu Stevea McQueena Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@armanibeauty

Komentari 0