Moda
Ante Vrban

Ante Vrban osvojio nas je stilom u kojem bijela košulja uvijek ima posebno mjesto

  • Zagrebački arhitekt poznat je po svojim fantastičnim poslovnim sposobnostima
  • Ipak, posebno nas osvaja svojim uvijek elegantnim, ali nepretencioznim stilom
  • Besprijekorne stylinge slaže s jednostavnim kultnim komadima koje odlično kombinira s trendi detaljima

Kada je riječ o muškoj modi, na hrvatskoj sceni ima puno frajera s odličnim stilom, ali svakako moramo izdvojiti Antu Vrbana. Ovaj arhitekt poznat je i izvan granica Lijepe Naše po svojim vrhunskim poslovnim rješenjima, a njegov potpis se nalazi na nekim od najljepših privatnih i poslovnih prostora. Logično, s obzirom na ukus koji njeguje u svojem arhitektonskom poslu, ne iznenađuje da je jednako tako uvijek i besprijekorno odjeven.

Posebnost njegovog stila je što na odličan način kombinira dva svijeta: od odlaska nadgledanja radova na terenu do odlaska na sastanke u razmaku od nekoliko sati, Ante je uvijek primjereno odjeven za sve situacije. Listajući njegove objave na društvenim mrežama, s lakoćom možemo zaključiti kako mu je omiljeni modni komad kultna bijela košulja. Ne iznenađuje takav odabir s obzirom na to da je riječ o komadu koji se s lakoćom kombinira uz sve stilove, bilo uz poslovno odijelo ili uz casual traperice ili kratke hlače te sakoe.

Možda vas zanima Prekrasna kamena kućica podno Velebita osvojila nas je šarmom, mirom i čudesnim pogledom Rubrika Life&style Life&style

Boje koje dominiraju u njegovom ormaru najčešće su bijela i crna, a sve kombinacije podiže luksuznim satovima. Osim satova, po pitanju detalja Ante ostaje dosljedan elegantnom izričaju te bira klasične cipele za ozbiljnije prigode ili čizme te visoke tenisice za casual izdanja. Tijekom hladnije sezone najčešće ga možemo vidjeti u elegantnim kaputima, ali jednako tako obožava i dobru kožnu jaknu! U nekoliko intervjua je otkrio kako su mu najdraže modne kreacije s potpisom brendova Tom Ford, Prada i Saint Laurent čije Wyatt Jodhpur čizme ima u skoro svim bojama!

Vidljivo je kako uvijek bira kvalitetne materijale, ne mareći za posljednje trendove s modnih pista, već sljedeći svoj prepoznatljiv stil. A tajna stila leži u dobrim hlačama, jednostavnoj bijeloj košulji i poigravanju s obućom. Nepretenciozno, gospodski i uvijek cool!

Možda vas zanima Zavrili smo u novi interijer poliklinike Rotim za čiji je izgled zaslužan poznati arhitekt Ante Vrban Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@antevrban

Komentari 0