Beauty
Chanel ulje

Novo Chanelovo 3-u-1 suho ulje mijenja nekoliko beauty proizvoda na ljetovanju!

  • Chanel’s Healthy Glow Illuminating ulje iz Chanela dio je Les Beiges kolekcije brenda te u trenu zamjenjuje nekoliko beauty proizvoda koje inače koristimo
  • Bronzer, highlighter, ulje za tijelo i ulje za kosu spojeni su u ovom višenamjenskom proizvodu savršenom za ljeto
  • Novo suho ulje na tijelu ostavlja blistav i blago svjetlucav trag te ju ostavlja predivno mekom i sjajnom!

Beauty proizvodi koji njeguju našu kožu i kosu te im pružaju blistavi sjaj obavezni su dio naše ljetne beauty rutine, a iz Chanela je upravo stigao limitirani proizvod koji bi nam mogao olakšati cjelokupnu njegu kose i kože, ali i pakiranje za odmor!

Chanel ulje | Autor: Instagram @_iamkasi Instagram @_iamkasi Foto: Instagram @_iamkasi. Chanel ulje

Riješ je o Chanel Healthy Glow Illuminating ulju koji može zamijeniti makeup, losion ili mlijeko za tijelo i proizvode za njegu kose te bi mogao biti sve što nam u narednim mjesecima treba za opušteno ljetovanje prepuno sjaja.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje ljeti lako mogu uništiti ljepotu kože lica Rubrika Beauty Beauty

Chanelovo novo ulje definicija je višenamjenskog proizvoda te je odlično rješenje za ljetnu beauty rutinu kad nam je zapravo i cilj koristiti što manje proizvoda zbog velikih vrućina. 

Ovo limitirano ulje dio je poznate Chanel Les Beiges kolekcije te ga možemo koristiti umjesto highlightera i bronzera, kao ulje za tijelo te za kosu, a svakom će dijelu tijela pružiti predivan sjaj prirodnog izgleda i brončani finiš. Ulje suhe teksture koja se brzo upija formulirano je za korištenje na licu, tijelu i kosi, što ga čini iznimno praktičnim, posebno za putovanja.

Chanel ulje | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com. Chanel Healthy Glow Illuminating ulje, (59,00 eur)

Njegujuća formula sadrži pigmente bisera i ulje jasmina, koje pruža hidrataciju i mekoću koži i kosi te proizvodu daje predivan miris!

Možda vas zanima Kako napraviti profesionalnu pedikuru kod kuće u 6 jednostavnih koraka Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @chanel.beauty

Komentari 0