Beauty

Novi način bojenja kose postaje veliki hit - bi li ti isprobala nešto ovako?

  • 'Novo normalno' mnoge je nagnalo da se poigraju s vlastitom kosom i njezinim oblicima
  • Na društvenim mrežama pravi je hit dvobojna kosa zasnovana na kontrastu svijetlih i tamnih nijansi
  • A kako je to stiliziraju prave trendseterice otkrivamo ti u nastavku. Jesi li dovoljno hrabra da je i sama isprobaš?

Ovog proljeća nametnuta karantena mnogim ženama je poslužila kao izvrsna prilika da se poigraju s bojom svoje kose. Udijeljena nam je savršena šansa da isprobamo sve one lude boje o kojima smo uvijek sanjale. Vidjeli smo tako kako su i brojne slavne dame priklonile ovom razmišljanju pa je tako Katy Perry pokazala kako izgleda s narančastom kosom, a njezina kolegica Lizzo sa smaragdnozelenom, dok se dok se glumica Hillary Duff odlučila na modre pramenove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grammys 1999 @dualipa

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Možda vas zanima Naša kosa otkriva mnogo o našem karakteru - čak i koliko imamo novaca Rubrika Life&style Life&style

Premda se posljednjih mjeseci život polako vraća svojoj uobičajenoj svakodnevici, sve je više dama spremno poigrati se s bojom kose. Ipak, za većinu je želja za drastičnim promjenama morala pronaći kompromis s uvriježenim kodeksima odijevanja koji vladaju na njihovim radnim mjestima. Kao idealno rješenje iskristalizirala se ideja o frizuri koja se temelji na kontrastu svijetlih i tamnih tonova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✂️ @justinemarjan

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Možda vas zanima Hoće li zbog '100 poteza četkom kroz kosu' tvoja kosa doista biti ljepša? Rubrika Beauty Beauty

Direktna inspiracija za ovu frizuru koja je pokorila društvene mreže bila je pjevačica Dua Lipa i njezina kratka bob frizura u kojoj su prednji pramenovi obojeni u svijetlu plavu nijansu. Tako jednostavno, a tako efektno! No, takozvani trend bojenja kose u dva tona nije se zaustavio samo na prednjim pramenovima...

Možda vas zanima Dosadio ti je kratki bob? Onda jedi ovo voće, kosa će ti brže rasti Rubrika Life&style Life&style

Također, kao jedna od inačica kontrastne frizure pojavila se i ona u kojoj se isključivo boji korijen kose.Ovaj trend idealan je za one koji žele značajnu promjenu, no pritom nisu sate i sate spremni provesti u frizerskom salonu. Pritom možeš sama odrediti koju ćeš dužinu kose od korijena nadalje obojiti u kontrastnu boju - jasnog pravila nema! Dok se neki odlučuju tek na tanku liniju uz sam korijen kose, drugi su u jarku boju spremni obojiti cijelu gornju dužinu kose.

Photo: Instagam

Komentari 0