Beauty

Frizura koja je sada veliki trend savršeno stoji ženama koje su napunile 40 godina

  • Dosadila ti je frizura koju imaš i željela bi nešto novo? 
  • Nisi baš previše sklona eksperimentiranju? 
  • Otkrit ćemo ti koja frizura sjajno stoji ženama nakon što napune 40 godina – a čak i optički pomlađuje! 

Ponekad je želimo dugačku, drugi puta kratku – tema koja nas redovito zabavlja i zaokuplja je naša kosa. Naime, previše dosadno bi bilo kad bismo se uvijek jednako šišale, češljale, imale stalno istu frizuru. Doduše, s godinama ne želimo eksperimentirati s nekim frizurama – jer nisu primjerene našoj dobi. Ali, zašto?

Smatramo kako nema dobne granice za određene frizure ili dužine kose! Svaka od nas može nositi ono što joj se sviđa. Međutim, jedna frizura izrazito dobro stoji ženama nakon 40. rođendana. Plus: može se nositi i s dugom i s kratkom kosom, poput Heidi Klum (48), Katie Holmes (42) i Halle Berry (54). 

Možda vas zanima Svako koliko trebaš šišati kosu da bi frizura dobro izgledala? Ne, ne radi se o razmaku od osam tjedana Rubrika Beauty Beauty

Ovo je savršena frizura za žene od 40. 

Jedna od najljepših frizura za žene od 40. godine su takozvane pony frizure, odnosno frizure sa šiškama. Svejedno voliš li kratku ili dugačku kosu, pony možeš nositi s bilo kojom dužinom kose. Mazi tvoje lice, sakriva visoko čelo te automatski izgledaš nekoliko godina mlađe. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Savjet: ako ti je ravni pony previše dosadan, možeš se odlučiti za moderne curtain bangs, koje lijevo i desno leže preko čela poput zavjese. Ta je varijanta nešto zaigranija i nije toliko precizna. Savršeno za sve koje vole nešto opušteniji stil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like my tea with sugar, spice, and everything nice.

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) on

Možda vas zanima Frizura koju smo nekad davno obožavale, ponovno je u trendu - J. Lo je već nosi Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: None

Komentari 0