Beauty

Noge će ti biti svilenkasto glatke i spremne za proljeće uz obožavano mlijeko za tijelo kultnog brenda

Kad bismo pitali tisuće dermatologa za pet preporuka za losione za tijelo koji trenutačno djeluju i dugotrajno hrane kožu, većina njih bi zasigurno spomenula La Roche-Posay Lipikar mlijeko za tijelo. Osim dermatologa, formule ovog brenda obožavaju brojni beauty entuzijasti i slavne osobe. January Jones je njihovo mlijeko za tijelo nezamjenjivo, dok Sarah Jessica Parker ne može bez Toleriane hidratantne kreme za lice brenda.

Možda vas zanima Najbolji losioni za tijelo s retinolom: 10 proizvoda za glatku i lijepu kožu, od vrata nadolje Rubrika Beauty Beauty

LIPIKAR je broj 1 u Europi za njegu i higijenu tijela s proizvodima prikladnim za cijelu obitelj

Posebno sada je našoj koži potrebna doza njege i sjaja, nakon mjeseci hibernacije, a prije sezone suknji, haljina i kratkih hlača. La Roche-Posay Lipikar Lait mlijeko za tijelo pruža hidrataciju preko 48 sati, smanjuje osjećaj zategnutosti i ponovno vraća gipkost osjetljivoj koži. Ovo intenzivno umirujuće mlijeko možemo nanositi od glave do pete, a ono će trenutno omekšati i umiriti svaki tip kože, uključujući suhu i hiperosjetljivu. Formula ovog mlijeka ne sadrži mirise, a prikladna je i za bebe - testirano pod nadzorom dermatologa i pedijatara.

Foto: Instagram @valerialipovetsky Možda vas zanima TikTok trend koji nas je... iznenadio? Zašto kremu za bebinu guzu stavljati na lice? Rubrika Beauty Beauty

Sastojci La Roche-Posay Lipikar Lait mlijeka za tijelo

Ova obnavljajuća formula na bazi hladne kreme obogaćena je karite maslacem za obnavljanje lipidnog sloja kože i termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay Thermal Spring Water, poznatoj po prirodnim umirujućim i zaštitnim svojstvima. Uz to, sadrži niacinamid kako bi se stvorio dugotrajan osjećaj ugode. Hipoalergena formula mlijeka Lipikar Lait mlijeka za tijelo osmišljena je za pružanje optimalne razine zaštite te ju svakodnevno može upotrebljavati cijela obitelj. 

Ostali značajni sastojci u La Roche-Posay mlijeku za tijelo uključuju ulje sjemenki uljane repice koje je bogato esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima K, C i E, te glicerin koji hidratizira kožu, štiti ju i povećava njezinu elastičnost. Također, pomaže joj u zadržavanju vode.

Možda vas zanima Tek kad se odrekneš ove 4 loše skincare navike ćeš postići zavidno lijepu kožu lica Rubrika Beauty Beauty

Učinkovitost Lipikar Lait mlijeka za tijelo prepoznali su i potrošači

Provedeno je kliničko ispitivanje na uzorku od 33 bebe i 33 djece, od kojih svi imaju osjetljivu i suhu do vrlo suhu kožu, predisponiranu za atopijski ekcem. Rezultati su potvrdili učinkovitost Lipikar Lait mlijeka za tijelo. Naime, velika većina (96% potrošača) izjavila je da je njihova koža nahranjena nakon nanošenja Lipikar Lait mlijeka za tijelo. Nadalje, 91% potrošača izjavilo je da su se osjećali ugodno u svojoj koži tijekom cijelog dana, nakon korištenja proizvoda. Impresivnih 94% potrošača smatra da je proizvod jednostavan za primjenu.

Ako želiš postići blistavu i svilenkastu kožu nogu, ali i cijelog tijela, taman na vrijeme za suknje i haljine, nećeš požaliti ako isprobaš La Roche-Posay Lipikar Lait mlijeko za tijelo. Možeš ga nabaviti ovdje. Trenutno je na popustu i cijena mu je 18,54 eura.

Možda vas zanima Kate Hudson obožava ovu okoloočnu kremu protiv natečenosti i podočnjaka Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @cajmel

Komentari 0