Beauty
Laneige noćna maska za lice

Noćne maske za lice koje će efikasno nahraniti našu kožu dok spavamo

  • Svi se ujutro želimo probuditi s blistavom i njegovanom kožom, a noćne maske mogu nam u tome pomoći!
  • Hranjive i regenerirajuće, učinkovito djeluju na našu kožu te štite kožnu barijeru
  • Osim hidratacije, njegujuće noćne maske mogu pospješiti i djelovanje drugih proizvoda nanesenih ispod njih

Maske za lice općenito su dobar način za pružanje potrebne njege našoj koži lica, a posebno moćno i njegujuće mogu djelovati noćne maske i dati potpuno novo značenje 'uspavanoj ljepotici'.

noćna maska za lice | Autor: Instagram @drbrandt_hrvatska Instagram @drbrandt_hrvatska noćna krema za lice Dr. Brandt

Noćne maske za lice predviđene su za nanošenje prije spavanja te ispiranje i skidanje ujutro nakon što se probudimo, a zajednički cilj svih formula noćnih maski za lice je hidratacija i njega kože, budući da naša koža prilikom spavanja može izgubiti dosta vode.
Noćne maske za lice stoga služe i kao svojevrstan štit, kako bi sva noćna njega koju smo nanijeli što bolje djelovala. Laganije su teksture od noćnih krema te će se s lakoćom upiti u našu kožu i nahraniti je iznutra.

Za sjajnu, zdravu i hidratiziranu kožu, prije spavanja vrijedi isprobati jednu od hranjivih noćnih maski koje donosimo u nastavku!

Herbivore Moon Fruit Superfruit noćni tretman

Noćni tretman, odnosno maska brenda Herbivore obogaćena je voćem prepunim antioksidansa, uključujući indijsku smokvu, goji bobice te sjemenke crvene maline, koje će kožu učiniti blistavom do jutra. Kremasta formula ove maske može se koristiti i kao podloga za šminku.

noćna maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Herbivore, Moon Fruit noćni tretman, (408,59 kn)

Youth to the People Superberry Hydrate and Glow Dream noćna maska 

Snažna, ali nježna formula ove noćne maske obogaćena je s čak četiri moćna sastojka koji će hidratizirati kožu, skvalanom, hijaluronskom kiselinom, glicerinom i betainom. Koža će nakon ove maske ujutro biti osvježena i obnovljena, a vitamin C i ekstrakt indijske smokve pomoći će naglasiti prirodan sjaj i blistavost kože.

noćna maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Youth To The People, Superberry noćna maska za hidrataciju i sjaj, (357,07 kn)

Pixi by Petra hranjiva noćna maska

Ova hranjiva noćna maska sadrži sastojke poput jojoba i lavandinog ulja te će umiriti i hidratizirati kožu tijekom spavanja, no ujedno će djelovati i kao zaštitna barijera te pomoći da se drugi proizvodi, poput seruma, bolje upiju u kožu.

noćna maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Pixi, hranjiva noćna maska, (153,22 kn)

Laneige Water noćna maska

Lagana gel formula obožavane Laneige hidratantne noćne maske ima blag i ugodan miris te je obogaćena probiotskim kompleksima koji se upijaju u kožu tijekom sna, a ujutro se budimo s predivno mekanom i njegovanom kožom. Laneige maska odličan je izbor za obnavljanje kože nakon dugog i napornog dana te rješavanja problema na koži poput teksture i upala.

noćna maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Laneige, hidratantna noćna maska, (221,32 kn)

Ginger Leaf & Hibiscus Firming noćna maska

Baršunasta noćna maska za učvršćivanje i zaglađivanje kože lica namijenjena je svi tipovima kože, uključujući i onu osjetljivu. Njena bogata tekstura obogaćena je ekstraktom sjemena hibiskusa i lišćem đumbira te djeluje i protiv znakova starenja te s vremenom vidljivo smanjuje fine linije i bore, kao i kod zaglađivanja i učvršćivanja kože.

noćna maska za lice | Autor: KIEHL'S KIEHL'S Kiehl's, noćna maska s lišćem đumbira i hibiskusom, (440 kn)

Perricone MD Multi-Action noćni tretman

Ovaj poseban noćni tretman stvoren je s dvojnim učinkom te osim hidratacije kože, njegova formula djeluje i na smanjivanje finih linija i bora. Prilikom nanošenja, ovu noćnu masku potrebno ju je nježno, kružnim pokretima nanijeti na kožu kako bi se dobro upila za najbolje rezultate.

noćna maska za lice | Autor: bazzar.hr bazzar.hr Perricone MD, intenzivna učvršćujuća noćna maska, (862,50 kn)

Dr. Brandt Biotic noćna maska za regeneraciju kože lica

Ova hidratantna maska gel strukture djeluje tako da zadržava vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Namijenjena je regeneraciji kože lica te je sastavljena od proteinskog kompleksa koji djeluje s ciljem uravnoteženja prirodne flore kože. Peptidi i ceramidi, masne kiseline i umirujuća svojstva u regeneracijskoj formuli  maske koži pružaju osjećaj olakšanja, njege i hidratacije te ojačavaju kožnu barijeru.

noćna maska za lice | Autor: Delmerion Delmerion Dr. Brandt, Hydro Biotic, noćna maska za regeneraciju kože lica, (310,65 kn)

Možda vas zanima Luksuzni, provokativni i uvijek elegantni - ovi parfemi zaintrigirali su modni i beauty svijet Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @laneige_europe

Komentari 0