Life&style

Luksuzni, provokativni i uvijek elegantni - ovi parfemi zaintrigirali su modni i beauty svijet

  • Luksuzna trgovina Belodore, sinonim za najtraženije niche parfeme u regiji, za drugi rođendan predstavlja neke od najposebnijih parfema i časti s 15 posto popusta
  • Uz unikatne parfeme u ponudi zagrebačke parfumerije, koja plijeni otmjenošću i toplinom, su i skin care kozmetika vrhunskih niche brendova te luksuzne svijeće i mirisi za interijere
  • Ne propustite istražiti Etat Libre d’Orange kolekciju u zagrebačkoj Ilici 7 i odaberite baš onaj parfem kao stvoren za vas

O njima se ne prestaje pričati u prestižnim modnim i beauty krugovima! 'She Was An Anomaly', 'I Am Trash', 'Remarkable People', 'Fat Electrician'… već i sami nazivi parfema iz opsežne kolekcije jedinstvenog francuskog brenda Etat Libre d’Orange govore o njihovoj jedinstvenosti.

Luksuzni, provokativni, ponekad ironični i uvijek elegantani - Etat Libre d’Orange su nekonvencionalni parfemi, sinonim za slobodu izražavanja i kreativnost, spoj iznenađujućih olfaktornih kompozicija, poznatih mirisa iz svakodnevnog života, a izuzetak nisu ni specifične i jedinstvene arome parfema.

 | Autor: Belodore Belodore

I onda se dogodi prava čarolija u bočici, čista magija –  sve je veći broj strastvenih obožavatelja koji u Etat Libre d’Orange vide njegovu jedinstvenost, iskrenost i originalnost!

parfem za kosu Možda vas zanima 7 parfema za kosu koji će kosi pružiti predivan miris, ali je i nahraniti i hidratizirati Rubrika Beauty Beauty

Ne propustite istražiti Etat Libre d’Orange kolekciju u trgovini Belodore u zagrebačkoj Ilici 7. Odaberite baš onaj parfem kao stvoren za vas od 26. do 30. listopada i to uz 15 posto popusta! 

 | Autor: Belodore Belodore

Belodore, najveća regionalne trgovina niche parfema, slavi drugi rođendan i časti kupce popustom na određeni dio asortimana. Ono što je sigurno – neće vam biti lako odabrati! Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Casamorati, Acqua di Parma, divni orijentalni parfemi poput Ajmala, The Spirit Of Dubai, Signature Sillage d' Orient  – ovo je samo mali dio zamamne mirisne ponude!

 | Autor: Belodore Belodore

Uz unikatne parfeme u ponudi zagrebačke parfumerije, koja plijeni otmjenošću i toplinom, su i skin care kozmetika vrhunskih niche brendova te luksuzne svijeće i mirisi za interijere. U ponudi 40-ak pažljivo odabranih brendova ističu se Dr. Barbara Sturm, Swiss Perfection i Margy’s. Vrhunski proizvodi ovih brendova mogu se isprobati i kupiti u Belodore parfumeriji, dok se Dr. Barbara Sturm kozmetika može naručiti i putem belodore.hr online trgovine.

Možda vas zanima Elizabeth Arden predstavlja novi uzvišeni miris White Tea Eau de Parfum Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Belodore

Komentari 0