Beauty
trimeri za bikini zonu

Kad brijanje dosadi: najbolji električni trimeri za osjetljivu kožu bikini zone

  • Uz razne druge metode uklanjanja dlačica, mnogi ipak odabiru električne trimere koji omogućavaju sigurno i lako korištenje te brzo rješavanje dlačica
  • Uz trimere, dlačica se rješavamo na efikasan način u udobnosti svog doma
  • Za one koje tek počinju istraživati svijet trimera i sličnih aparata za uklanjanje dlačica ili su u potrazi za novim trimerom za ljeto, donosimo pet odličnih prijedloga!

Za uklanjanje dlačica postoji više metoda, a kad se na jednu naviknemo, često nam je teško odlučiti se isprobati nešto novo. Ipak, za one koje traže alternativu depilaciji voskom ili brijanju britvicom, rješenje bi moglo biti korištenje trimera!

trimeri za bikini zonu | Autor: Instagram @flawlessbeauty Instagram @flawlessbeauty Foto: Instagram @flawlessbeauty. trimer za bikini zonu

Jedna od provjerenih metoda uklanjanja dlačica kod kuće, depilacija trimerom brza je i jednostavna, no kako bi bila i efikasna moramo izabrati i uređaj koji će nam odgovarati. Posebno treba obratiti pozornost na biranje trimera koji će biti pogodan i za korištenje na osjetljivoj koži, ako naša koža lako može biti iziritirana.

trimeri za bikini zonu | Autor: Notino Notino Foto: Notino. trimer za bikini zonu

Možda vas zanima 8 koraka kako pravilno obrijati noge i 2 velike pogreške koje žene pritom masovno rade Rubrika Beauty Beauty

trimeri za bikini zonu | Autor: Instagram @panasonicpersonalcareusa Instagram @panasonicpersonalcareusa Foto: Instagram @panasonicpersonalcareusa. trimer za bikini zonu

Također, trimeri koji se mogu koristiti na suhoj i mokroj koži također imaju prednost kod nekih, kao i trimeri manjih veličina, pogodniji za putovanja, bit će praktični dok si na putu.

U nastavku donosimo pet modela trimera za bikini područje koje možemo vrijedi isprobati!

Braun FG 1100 trimer za bikini zonu

Ovaj 3-u-1 trimer omogućuje lako i sigurno podrezivanje dlačica te je posebno osmišljenog dizajna za korištenje na osjetljivim područjima, a dolazi s četiri nastavka. Precizno i nježno podrezuje dlačice iznad površine kože stoga ne trebamo brinuti o iritaciji ili crvenim prištićima. Dva nastavka s češljićima omogućuju ujednačeno podrezivanje dlačica na duljinu od 5 ili 8 mm.

trimeri za bikini zonu | Autor: links.hr links.hr Foto: links.hr. Braun, trimer za bikini zonu FG1100, (34,99 eur)

Flawless Beauty trimer za bikini zonu

Dizajniran za rezultate bez porezotina i iritacija i uraslih dlačica ovaj trimer s nagnutim vrhom doseći će sva potrebna mjesta te biti nježan na svim tipovima kože. Svaki Flawless Bikini suhi trimer dolazi s dodatni nastavkom za preciznu i jednaku duljinu svih dlačica. Trimer ima i dodatak LED svjetla koje pomaže pronaći sve neželjene dlačice.

trimeri za bikini zonu | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Flawless Beauty, trimer, (18,30 eur)

Panasonic bikini trimer

2-u-1 bikini trimer i brijač dizajniran samo za bikini područje omogućava lako i precizno skraćivanje, brijanje i oblikovanje dlačica. Siguran je za korištenje i na osjetljivoj koži te dolazi s četiri nastavka za brijanje i skraćivanje dlačica, kao i bikini češljićem kod gušćih dlačica te nastavkom za zaštitu kože koji oštricu trimera drži 1mm od kože te osigurava sigurno korištenje. Može se koristiti na mokroj i suhoj koži, a bežični dizajn idealan je za nošenje na putovanja.

trimeri za bikini zonu | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Panasonic, bikini trimer, (32,05 eur)

Braun BS1000 mini trimer

Uz Braun mini trimer BS1000 brzi i jednostavno se možemo riješiti neželjenih dlačica. Malen i nježan, trimer učinkovito uklanja ili skraćuje dlačica, a može se koristiti i na suhoj i na mokroj koži. Lagan i kompaktan, ovaj mini trimer u pakiranju dolazi s češljem za trimming. četkicom za čišćenje te baterijom.

trimeri za bikini zonu | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Braun, mini trimer, (37,90 eur)

Remington Smooth & Silky WPG4035 trimer za bikini zonu

Aparat za brijanje Remington Smooth & Silky WPG4035 osigurat će koži savršeno glatko brijanje i precizan rezultat. Trimerom se lako rukuje, a aparat se može i prati.

trimeri za bikini zonu | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Braun, Smooth & Silky WPG4035, trimer za bikini zonu, (56,00 eur)

Možda vas zanima Piling je poželjno napraviti barem jednom tjedno. Kako to pravilno učiniti za zdravu i blistavu kožu? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0