Beauty

Mikro manikura, valoviti french, animalni uzorak... 6 trendova vladat će manikurom 2022.

  • Obožavaš manikuru i stalno tražiš inspiraciju za novu? Ovi trendovi mogli  bi te mogli razveseliti
  • Zahvaljujući internetu i nail artistima stalno se događa nešto novo
  • Izdvojili smo 6 dizajna noktiju koji odskaču - predviđa se da će ove godine biti vrlo traženi

Nokti su se nekada smatrali manje uzbudljivim rođakom u svijetu ljepote, naspram šminke i frizure bili su dosadni. Malo je bilo prostora za kreativnost i poigravanje manikurom. Onda je nail art sve to promijenio. A zahvaljujući Instagramu najnovije kreacije svakodnevno su nam nadohvat ruke. 

Kako kod kuće napraviti francusku manikuru Možda vas zanima Nikad nije bilo lakše samostalno napraviti francusku manikuru! Pogledaj ovaj alat Rubrika Beauty Beauty

A dobra vijest je da će najveći trendovi noktiju 2022. biti još ljepši od onih koje smo vidjeli dosad. Evo kakve manikure možemo očekivati ove godine, jedva ih čekamo vidjeti na svojim rukama.

1. Osvježeni neutralni tonovi

Ne, ovo nije osobito revolucionarna vijest, ali uglađene neutralne boje nosit će se i ove godine. Čista zanoktica, nahranjena koža i tanak sloj prozirnog laka koji će nadopuniti ton tvoje kože ostat će trend 2022. A najbolja stvar je što ovaj trend funkcionira za svakoga čak i one koji ne lakiranje noktiju. Kratki, uredni nokti u nude varijanti su tako šik.

2. Francuska manikura - s malim pomakom

Već smo uronili u ovaj trend 2021., ali ove godine stvari će se zahuktati. Francuska manikura ima čak više potencijala nego što je itko prvobitno mislio. Popularna je kako se god okrene - doslovno. Okrenuta je za 90 stupnjeva kako bi se stvorio bočni "vrh", a također se radi i s valovitim vrhovima. Vidjet ćemo mnogo neobičnih varijacija na ovom klasiku, kao što je 'valovita francuska manikura.' Ne treba ti mirna ruka da bi ju stvorila, jer je čar u tome što je svaki nokat malo drugačiji.

7 nijansi lakova za nokte idealnih za proljeće: u trenutku podižu raspoloženje

3. Mikro manikura

Eto, uspon mikro manikure je stigao. Nasumični minimalni detalji, kao što su minijaturna srca, zvjezdice ili gotovo sve što ti se sviđa, zabavan su, ali suptilan način da začiniš svaku manikuru. I dok su naljepnice za nokte super jednostavan način za postizanje profesionalnog izgleda, ako se osjećaš kreativno, izgled možeš dobiti i lakom. Srca je iznenađujuće lako slikati.

4. Kraljevsko plava

Iako je prošle godine zelena prednjačila kao top boja noktiju, stvari se mijenjaju 2022. godine. Plava će biti boja godine. Plave nijanse izgledaju lijepo kao detalj na golom noktu ili nošene kao blok boja. A najbolje od svega je što se može nositi na više načina. Za zimu možeš isprobati duboku, tamnoplavu nijansu poput tamnih traperica. U proljeće pak pokušaj stvoriti ombré plavih nijansi na svakoj ruci.

5. Životinjski uzorak

Riješi se svih predrasuda koje imaš (ako imaš) oko životinjskog uzorka na noktima jer će 2022. izgledati otmjenije nego ikad prije. Vidjeli smo kako zebra uzorak izgleda besprijekorno naslikan na noktima, šaljući odvažnu i upečatljivu izjavu. I nije samo zebrasti print taj koji će imati veliki uspjeh; printevi drugih krzna životinja, također će imati svoj veliki trenutak.

Možda vas zanima Najveći trend manikure ide na ruku kreativkama - ovi nokti su sve samo ne dosadni Rubrika Beauty Beauty

6. Svijetlo i podebljano

Potencijalno najveći sveobuhvatni trend noktiju 2022. bit će veliki nastavak kreativne umjetnosti noktiju. Bit će sve više onih koji traže složeniju i smioniju umjetnost na noktima, otkrivaju manikeri. Porast fotografija noktiju na Instagramu znači da su svi svakodnevno preplavljeni inspiracijom. Nakon dvije godine neizvjesnosti, svi će se moći izraziti kroz nokte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli celeste (@celmatique)

Štoviše, ovaj trend potiče ljude da postanu hrabriji prakticirajući vlastitu umjetnost noktiju i kod kuće. Ako stvarno želiš istražiti svoju kreativnu stranu, zašto ne bi nabavila novi lak, koji si oduvijek željela isprobati ili iskazala svoju umjetničku stranu upravo nail artom? Tvoja manikura sigurno neće proći nezapaženo, bilo da si vjerna klasičnim neutralnim nijansama, ili ipak želiš dodati dašak boje i razigranosti svojim noktima.

 

Photo: Instagram@transcendance.tattoo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elijah887

    želim se zahvaliti DR apati, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!