Beauty
soft crop frizura

Meko rezana, 'izrasla' verzija klasične kratke frizure novi je trend - slobodno preskoči koje šišanje

  • Ove su godine kratke frizure bile iznimno popularne, od slatkih pixie verzija do elegantnih bob frizura
  • Uz njih, jedna od najtraženijih frizura trenutno je i 'soft crop', nježna interpretacija kratke klasične frizure
  • Lepršavi, duži krajevi daju joj meki i ženstveni izgled, a iako je kratka, može se stilizirati na više načina

Kratke frizure tijekom ove godine bile su posebno popularne, od uvijek elegantnog izbora boba, u talijanskoj ili francuskoj verziji, kao i duže, lob verzije te raznih kratkih shag frizura i ultra kratkih pixie stilova. Još jedna verzija kratke frizure koja je sve popularnija u londonskim salonima, a vjerujemo da će to ubrzo postati i kod nas je 'soft crop', meko rezana kratka frizura s dužim vrhovima.

soft crop frizura | Autor: Instagram @tinietashaa Instagram @tinietashaa Foto: Instagram @tinietashaa

Ova nježna, duža verzija klasične i bezvremenske kratke 'crop' frizura ima duže, pramenaste vrhove. Definira ju meka silueta te podsjeća na kratku frizuru kakvu je Linda Evangelista nosila u 90-ima. Rastu popularnosti ove frizure možda možemo zahvaliti i seriji 'Kruna', budući da je sličnu kratku frizuru s meko rezanim pramenovima u 90-ima nosila princeza Diana, a u seriji ju dostojno dočarala glumica Elizabeth Debicki.

soft crop frizura | Autor: Instagram @frankie_inv Instagram @frankie_inv Foto: Instagram @frankie_inv

Iako kratke duljine, zapravo je dosta svestrana te se može stilizirati na više načina, zalizana unatrag i odmaknuta s čela ili pak začešljana na jednu stranu, kao i uz dodatak raznih ukrasa za kosu. U stiliziranju ove frizure uvelike će nam pomoći dobar sprej za teksturu i volumen!

soft crop frizura | Autor: Instagram @frankie_inv Instagram @frankie_inv Foto: Instagram @frankie_inv

Velika prednost ove kratke frizure je i u tome što se može prilagoditi svakom obliku lica pa ju tako možemo ostaviti dužom sa svake strane, pa ju nositi zataknutu iza ušiju, što će ju dodatno omekšati na području oko očiju.

Izrazito laka za održavanje, ova frizura idealna je i za zimsko vrijeme te će odlično izgledati uz pulover visokog ovratnika ili oversize kaput!

Možda vas zanima Nova zvijezda među frizurama je 'old money bob' i u skladu s imenom, izgleda vrlo profinjeno Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @frankie_inv
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    fudbalerka.....