Beauty

Ljetni hit: Uz ova tri trika od svoje tanke kose načini savršeno voluminozni rep

  • Kad kosu svežeš u rep on izgledao kao dugačka i tanka špageta bez života? A patiš za onim voluminoznim i raskošnim repovima poznatih?
  • Uz tri mala trika tvoj rep će zasjati u punoj raskoši
  • Potrebno ti je malo spreja za volumen, češalj, gumica za kosu i male ukosnice

Sanjaš o raskošnom i visoko podignutom repu, ali tvoja je kosa prilično tanka pa svi snovi o luksuznom repu padaju u vodu? Ako i ti pripadaš djevojkama čiji rep postaje samo tanka špageta od kose čim ga zavežeš, otkrile smo nekoliko super trikova.

Uz njih ćeš dobiti traženi volumen i raskoš i rep ćeš odsad obožavati nositi! Sve što trebaš je pratiti ova tri mala koraka.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez sincerelyjules

Prvi je korak stvaranje volumena tvoje kose. To ćeš postići tako da poprskaš korijen kose proizvodom za povećanje volumena, primjerice sprejem koji nanosiš na suhu kosu.

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

Pronašle smo nekoliko proizvoda koji ti u tome mogu pomoći.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Schwarzkopf (63,80 kn), Douglas (79,90 kn), Revlon (68 kn) S lijeva na desno: Schwarzkopf (63,80 kn), Douglas (79,90 kn), Revlon (68 kn)

Nakon toga odvoji nekoliko pramenova kose i počešljaj ih unatrag.

Možda vas zanima Ovo su 3 najčešće greške koje radimo pri pranju kose zbog čega nam nije bujna i zdrava Rubrika Beauty Beauty

Počni na sredini vlasi i kreći se prema korijenu kose, a kad cijeloj frizuri tako povećaš volumen, kosu skupi u rep visoko na vrhu glave i samo ga priveži. Treći je korak dodavanje male tajne.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Olivia Culpo

U gumicu pomoću koje si privezala rep umetni dvije male ukosnice kako bi ti rep dodatno podigle. Osim njih, iskoristiti možeš i veću kopču koju ćeš umetnuti između dva sloja kose.

Možda vas zanima Tanka kosa, a bujan lob? Uz ova tri trika lako je moguće imati ovu poželjnu frizuru Rubrika Beauty Beauty

Zapravo, pogledaj video i vidjet ćeš sama!

Ove trikove koriste i mnoge poznate dame i čini se da na njima doista funkcionira pa zašto ne bi i tebi!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Kylie Jenner I to je to, uz par trikova voluminozan, raskošan i lijepo oblikovan rep je tvoj!

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0