Beauty
Sjajna kosa

L'orealova "čudotvorna voda" za samo 8 sekundi kosu čini svilenkastom i sjajnom

  • Ako trebaš brzinsku njegu koja će začas popraviti izgled kose , brže od ovoga ne može
  • L'Orelalov tekući regenerator '8 Second Wonder Water' beživotnu, suhu ili kosu sklonu kovrčanju trebao bi nahraniti, zagladiti i učiniti sjajnom
  • Ova "voda" ne sliči nijednom regeneratoru ni maski za kosu, laganija je, bez silikona i ne otežava kosu

Novi beauty proizvodi dolaze i odlaze, neki su hit za jedan dan, drugi postaju klasici čija kvaliteta im garantira dugovječnost. I naravno da smo uvijek pomalo skeptični prema "najboljem do sad" proizvodu. Ono što je moglo izazvati skepsu ili barem blagu sumnjičavost u slučaju L'orealove "vode" za kosu je prvenstveno ime: 8 Second Wonder Water. "Čudotvorna voda"? Koja djeluje u samo 8 sekundi? Dok druge maske za kosu trebamo na glavi držati i po 20 minuta?

L'Oreal 8 Second Wonder Water | Autor: Pr Pr

Pa... ispada da se stvarno radi o nekom malom čudu. Ako već sama nisi nabasala na ovo, vjerojatno ćeš biti pomalo iznenađena jer ne sliči nijednom regeneratoru ili maski za kosu. To je mnogo laganiji tretman, vodnjikav da kažemo, koji se ispire nakon samo osam sekundi. Kako mu i ime kaže. Nakon njega se može dodatno na kosu nanijeti još i regenerator, ali za tim često ni neće biti potrebe. 

Regenerator Možda vas zanima Nakon suhog šampona stigao je suhi regenerator. Što je on zapravo i kako ga koristiti? Rubrika Beauty Beauty

Riječ je o tehnologiji koju nećemo objašnjavati jer nismo znanstvenici (“lamellar water technology,”), a kojom se l'Oreall posebno ponosi jer taloži tanak sloj hidratantnih tvari i aminokiselina samo na oštećene dijelove vlasi, odnosno aktivni sastojci vežu se samo na područja koja trebaju dodatnu njegu. Rezultat? Svilenkasto meka i sjajnija kosa koja ni ne izgleda niti jest "otežana".  Zapravo, 8 Second Wonder Water ima suprotan učinak od većine regeneracijskih proizvoda jer kosu čini lepršavijom usto što je glatka i sjajna - nema silikona ni sulfata. 

Na bočici piše da treba Wonder Water nanijeti jednom do dva puta tjedno ako imaš tanku do srednje debelu vlas, a dva do tri puta za čvrstu ili kovrčavu kosu, a jedna dodatna doza ide ako je kosa duga. Bilo da je sušiš na zraku ili fenom, kosa bi trebala izgledati zdravije. Možda je miris malo odbojan, ali učinkovitost i proistupačna cijena (49,90 kn u dm-u) to nadoknađuju.  

Photo: Instagram

Komentari 0