Beauty

Jednostavno, a efektno! Ova frizura osvojila je društvene mreže

  • Ljeti volimo jednostavne, praktične i lijepe frizure koje možemo složiti na brzinu, a da izgledaju odlično
  • Pleteni rep upravo je jedna od takvih frizura i vrlo brzo je postao popularan na TikToku zahvaljujući svojoj jednostavnosti, no opet stylish izgledu
  • Savršen je za vruće ljetne dane, kad želimo podići kosu, a svejedno imati slatku frizuru

Među mnoštvom TikTok beauty trendova može se pronaći puno zgodnih trikova i savjeta koji mogu unaprijediti tvoju beauty i make up rutinu. Često naiđemo i na slatke inspirativne ideje za nove frizure, a jedna od takvih je i frizura ispletenog repa, koja je trenutno pravi hit na ovoj društvenoj mreži.

@georgina.gigii Who is trying this one in summer? 🥰 #summerhairstyle #hairstrend #hairgoals #braid #ponytail #ponybraid #hairbraids #hairstyles2021 #hairtutorials ♬ No idea x body party - ᴊᴏʀᴅᴀɴᴀᴜᴅɪᴏᴢᴢ 🦋

Jednostavna i svestrana frizura odlično se uklapa u sve outfite, a savršen je izbor za ljeto jer ćeš kosu skupiti u stylish ispleteni rep pa ti neće smetati u ljetnim vrućinama.

Rep pletenica na TikToku je naravno dobila i nekoliko izmijenjenih verzija pa su tako mnoge TikTok beauty kreatorice u klasičnu frizuru dodale cik-cak razdjeljak ili razdjeljak na sredinu, ekstenzije u boji i ukrase.

Možda vas zanima 9 frizura koje će lijepo uokviriti duguljasti oblik lica Rubrika Beauty Beauty

Trik za savršenu pletenicu u repu je pravilno korištenje velike količine gela za stiliziranje kose kako bi sve ostalo na mjestu i da nema sitnih, 'odbjeglih' vlasi. Nakon što naneseš gel, kosu moraš poravnati i začešljati za savršeno glatku frizuru.

@jamievanslooten slick back braided pony is a vibeeee #hair #hairstyle #hairtutorial #hairtok ♬ Twin Of Myself (Original) - Black Moth Super Rainbow

Nakon što si složila rep, jednostavno ispleti pletenicu i ukrasi ju slatkom scrunchie gumicom! Frizuru možeš dodatno učvrstiti dodatkom laka za kosu. Za nešto dramatičniji look, uvijek možeš dodati ekstenzije ili svjetlucave ukrasne dodatke!

Ovaj ljetni look savršena je frizura koju možeš napraviti na brzinu i odlično će izgledati u svim prigodama, a ovu frizuru slobodno možeš "prenijeti" i u druga godišnja doba!

 

Možda vas zanima Ove slavne žene najbolji su dokaz da sijeda kosa može biti totalno chic Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @camillacoelho
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    PA TO VEĆ ODAVNO NOSIMO