Beauty
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston pokazala je svoju novu ljetnu frizuru i oduševila fanove

  • Glumica Jennifer Aniston u 53. godini izgleda bolje nego ikada! 
  • Još od dana kad je briljirala u seriji „Prijatelji“, bilo je jasno da Aniston ima „ono nešto“, neku čarobnu privlačnost 
  • Slavna glumica je stoga godinama modni i beauty uzor mnogima, a ova nova ljetna frizura zasigurno će postati hit 

"Ništa bolje od svježe ljetne frizure", napisao je frizer Chris McMillan na Instagramu, uz fotografiju sebe sa svojom dugogodišnjom klijenticom Jennifer Aniston. I u pravu je… Vrući mjeseci zahtijevaju kosu koja je lagana i prirodna, kosu koja se može nositi točno onakva kakva jest, bez previše truda.

To je upravo frizura koju je McMillan napravio Aniston kada su se našli prošli tjedan. Kako bi poboljšao prirodnu teksturu kose, McMillan je izrezao isprekidane slojeve na njezinu kosu srednje duljine, što je rezultiralo stilom koji, kako je rekao, radi umjesto nje. Zatim, može „samo oprati i nositi kosu prirodnu za ljeto“, objasnio je.

Jedan od proizvoda koji koristi Aniston za poboljšanje prirodne teksture kose je Glossing Detangler iz Lolavie, njene vlastite linije proizvoda za njegu kose. Sadrži kompleks supervoća, biljne ceramide i chia sjemenke za zaglađivanje, pojačavanje sjaja, pripremu i zaštitu kose, plus je 99% prirodan i formuliran bez silikona, sulfata i parabena.

 | Autor: Lolavie Lolavie

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0