Beauty

Jako se znojiš ispod grudiju? Ova 3 savjeta odmah će ti pomoći

  • Ljeti se mnoge žene znoje između i ispod grudiju 
  • Naravno da to nije nimalo ugodno! 
  • Stoga pogledaj što odmah možeš napraviti protiv te neugodne pojave 

Osobito ženama s većim grudima je poznat ovaj problem: ljeti se ne znoje ispod pazuha, nego često i ispod i između grudi. Kad temperature porastu, sakuplja se znoj ispod grudnjaka te nastanu ružne znojne mrlje, ali i neugodan osjećaj. Tko se puno znoji, obično ima i problema s prištićima ili crvenilom kože.  

via GIPHY

Evo što pomaže protiv znojenja ispod grudiju 

Jesi i ikada razmišljala koristiti svoj dezodorans i za grudi? Ono što funkcionira za pazuhe, također je djelotvorno za mjesta ispod i između grudiju. 

Možda vas zanima Ne znaš kako preživjeti ljetne vrućine? Imamo brrrza rješenja i cool nagrade! Rubrika Life&style Life&style

 

Dječji puder će, zahvaljujući česticama cinka, držati kožu suhom. Pazi da i kod dezodoransa i kod dječjeg pudera koristiš proizvode s malo dodatnih tvari kako se koža ne bi dodatno nadražila. Osim toga: nanesi puder direktno na grudi ujutro kako uopće ne bi došlo do znojenja. 

Još jedan savjet za svakodnevno tuširanje: nemoj previše prati grudi! Pretjerano korištenje gela za tuširanje napada zaštitni sloj kože te čak potiče znojenje. Najbolje je tuširati se sa skroz blagim gelom za pranje (npr. dječjim).   

via GIPHY

Možda vas zanima 5 koraka uz koje ćeš se riješiti znojnih stopala u ljetno vrijeme Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0