Beauty

J.Lo nosi najtrendi frizuru sezone - i pristaje joj savršeno!

  • J.Lo pokazala je još jednu trendi frizuru koja joj savršeno pristaje 
  • Zablistala je tako s punđom koja je zanimljiva zbog pramenova koji padaju sa strane
  • Frizuru su komentirale i njezine estradne kolegice, a obožavaju je nositi i sestre Kardashian

Jennifer Lopez istinska je kraljica mode i ljepote. Osim što pokreće trendove svime što odjene, i njezine frizure uvijek su na vrhu omiljenih. Nedavno nas je oduševila valovima u kosi, a zatim i dugačkim šiškama koje su bile obožavane u 70-ima.

Sada se pak odlučila za još jednu popularnu frizuru za 2022. godinu koja je već postala hit i među njezinim estradnim kolegicama. Zablistala je tako s punđom koja je posebna zbog nekoliko detalja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Napravljena na zatiljku, punđa u fokus stavlja razdjeljak u sredini, a na stranama se nalaze lagano razbarušeni pramenovi koji uokviruju lice.

Možda vas zanima Punđa u novom izdanju: Ova frizura savršeno zaglađene punđe uskoro će ti postati omiljena Rubrika Beauty Beauty

Ali nije J.Lo. jedina koja nosi ovu popularnu frizuru. Obožavaju je i sestre Kardashian pa ju je tako i Kourtney pokazala na nedavno objavljenoj fotografiji.

Ostatak je kose pritom potpuno zaglađen, ali dok ju je u uobičajenim verzijama moguće samo počešljati i skupiti u punđu, u ovoj verziji postupak je malo teži jer je razdjeljak na sredini pa ju je zahtjevnije stilizirati.

Ipak, stilist Andrew Fitzsimons koji je uređivao J.Lo zna da je se na ovaj način dobiva puno sofisticiraniji izgled. Pramenovi koji uokviruju lice čine frizuru samo još zanimljivijom.

Jennifer Lopez izgleda vrlo mladoliko za svoje godine Možda vas zanima Kako joj to uspijeva? J.Lo s kečkicama i ružičastom kosom izgleda kao da ima opet 20! Rubrika Life&style Life&style

Čini se da se sviđa i drugim kolegicama s estrade koje su ostavile oduševljene komentare na fotografiju J.Lo. "Ovo mi je najdraži look ikad", napisala je Katy Perry, a Khloe Kardashian dodala nekoliko emotikona srca.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0