Life&style
Jennifer Lopez izgleda vrlo mladoliko za svoje godine

Kako joj to uspijeva? J.Lo s kečkicama i ružičastom kosom izgleda kao da ima opet 20!

  • Kako joj uspijeva izgledati sve bolje i to nakon što je zagazila u šesto desetljeće života - pitaju se mnogi fanovi Jennifer Lopez
  • Posebno joj laskaju zbog odličnog izgleda u reklamnom spotu za vlastitu liniju obuće za jesen /zimu 2021. u suradnji s DSW-om
  • Latino diva s kečkicama i ružičastom kosom i u zanimljivim outfitima zaista izgleda poput 20-godišnjakinje 

Da Jennifer Lopez ima smisao za biznis mnogima je već odavno jasno. Glumici, pjevačici i poduzetnici za rukom polazio sve čega se dotakne pa kako ne bi pozornost privukla i vlastitom linijom obuće.

Jennifer Lopez riješila se ekstenzija Možda vas zanima Jennifer Lopez riješila se ekstenzija te s prirodnom kosom zasjala na selfiju Rubrika Stars Stars

Neumorna i svestrana 52-godišnjakinja u suradnji s američkim lancem prodavaonica obuće DSW (Designer Shoe Warehouse), dizajnirala je liniju obuće  "JLO Jennifer Lopez" za jesen/zimu 2021., a kako bi je promovirala uskočila je ulogu modela. Kolekcija koja se sastoji od tenisica, visokih čizmama, gležnjača i druge obuće idealne za jesenske i zimske dane sigurno je vrijedna pažnje, međutim za oko mnogih zapeo je mladoliki izgled latino dive u reklamnom videu.

Naime, Jennifer se pojavljuje s kečkicama za koje je zaslužan njezin stilist za kosu Chris Appleton, ali i s ružičastom perikom. Izmjenjujući stilove od vamp zavodnice u crnom lateksu preko slatkice u ružičastom šljokičastom kombinezonu ili fashionistice u mrežastoj haljini…teško da Jennifer u svojim izdanjima isključivo može staviti akcent samo na cipele. 

Video u kojem reklamira poneke komade iz kolekcije poput bijelih visokih čizama, sandala s prozirnim remenima ili šljokičastih sandala razveselio je mnoge korisnike društvenih mreža koji latino pjevačicu i glumicu nisu propustili nagraditi komplimentima. Mnogi se pitaju kakav je to eliksir mladosti pronašala Jennifer kojoj izgleda godine baš ništa ne mogu. 

Zvjezdana prehrana: evo kako izgleda dnevni jelovnik Jennifer Lopez

Vrijedno je i spomenuti kako je reklamni spot za liniju obuće inspiriran i jednostavnom videoigricom ‘HIT PLAY’ koju je upravo izbacila pjevačica. Slavne osobe ovaj zabavni medij već su odavno počeli koristiti kako bi se približili svojim fanovima, a među posljednjima je i 52-godišnja latino diva. Kako izgleda videoigrica s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi pokazala je i na Twitteru sama pjevačica. 

Ne samo što sve bolje izgleda, Jennifer pokazuje kako i šesto desetljeće života može donijeti mnoštvo kreativnih sadržaja i razloga za zadovoljstvo. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0