Beauty

Punđa u novom izdanju: Ova frizura savršeno zaglađene punđe uskoro će ti postati omiljena

  • “Messy bun” stavljamo na pauzu i isprobavamo novi stil punđe
  • Zaglađena, čvor punđa već je postala omiljena brojnim trendsetericama i influencericama
  • Ovu novu it frizuru možeš isprobati i ti!

Svi smo već upoznati s “neurednom” punđom koju je lako napraviti i odlično je brzo rješenje kad nemaš vremena za frizuru. No, ponekad ipak želimo malo zaglađeniji izgled i punđicu koja će nam dati sređen i uredan izgled.

Tu na red dolazi punđa s čvorom. Ova trendi frizura pojavljuje se sve više, a brojne trendseterice ju obožavaju. Kosa je u ovoj punđi razdijeljena po sredini i zatim začešljana i začvorena u punđu na vrhu glave. Vrhovi kose ne moraju biti savršeno “pospremljeni”, već mogu i samo opušteno izvirivati iz punđe.

Ovakav stil punđe vrlo je nosiv i prilagodljiv, tako da ovu frizuru možeš složiti za gotovu svaku priliku. Savršeno će nadopuniti elegantnu kombinaciju za neki svečaniji događaj, ali će i podići casual kombinaciju traperica i majice.

Možda vas zanima Novogodišnja beauty prognoza: “Hobotnica” frizura je trend koji ćemo u 2022. viđati baš svugdje Rubrika Beauty Beauty

Čvor punđu jako je lako napraviti, što je još jedna prednost ove frizure. Jedino na što trebaš paziti je da tvoja kosa od naprijed bude lijepo i uredno začešljana, a razdeljak može, ali i ne mora biti na sredini.

Uz pomoć laka za kosu ili malo gela, kosu ćeš lakše savršeno začešljati, za lijepu i postojanu frizuru. Da punđa bude čvršća, kosu možeš prvo svezati u rep, a zatim rep zapetljati u punđu.

Zamotaj kosu baš kao i kad slažeš klasičnu punđu, ali pazi da vrhovi ostanu vani. Začvrsti punđu gumicom za kosu i to je to, tvoja nova frizura je tu!

Možda vas zanima Mladenka je šokirala mladoženju na vjenčanju - između ceremonije i fotografiranja ošišala kosu! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/@mollymae

Komentari 0