Beauty
Izabel Kovačić

Izabel Kovačić odlučila se na jesensku promjenu frizure i odabrala hit šiške. I super joj stoje!

  • Izabel Kovačić poznata je po dugoj i njegovanoj kosi, a sad se odvažila na malu promjenu i skratila šiške
  • Frizura koja joj savršeno pristaje, s popularnim pramenastim šiškama, predivno uokviruje njeno lice
  • Ovaj tip šiški može se ostvariti na nekoliko načina, a Izabel je dodala i duže pramenova uz lice

Poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, vješto prati trendove te ih i sama započinje, a sad je promijenila i frizuru. Svoje prepoznatljive uvojke djelomično je skratila te dodala tanke, pramenaste šiške. Rezane ravno po sredini te s nekoliko dužih pramenova sa strane, uz rub lica koji ga savršeno uokviruju, Izabel je novu frizuru, za koju je zaslužna Teuta Mesaroš i salon Teuta, već pokazala na Instagramu.

Stilizirana u blage valove, pramenovi boje meda savršeno su se stopili s novom frizurom koja Izabel odlično pristaje. Njenoj frizuri dodale su lagan, prozračan touch te se uklopile u punoću ostatka dugih pramenova.

Izabel Kovačić | Autor: Instagram @teutamesaros Instagram @teutamesaros Izabel Kovačić i Teuta Mesaroš

Možda vas zanima Anđeoski valovi: osim što su najpopularnija frizura jeseni, iziskuju i najmanje truda Rubrika Beauty Beauty

Rjeđe i 'oštrije', pramenaste šiške veliki su hit ove godine te ih nose brojne modne i beauty influencerice. Mogu se kombinirati na više načina te su blaža verzija punih šiški, a mogu se nositi na gušćoj kosi kako bi stanjile kosu koja uokviruje lice, ali i na tanjoj kosi kako bi se dodala forma i oblik frizuri.

Možda vas zanima Izabel Kovačić podijelila slike apartmana svoje sestre, kupaonica nas je očarala! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @izakova

Komentari 0