Moda
izabel kovačić

Crno-bijelo ljetno izdanje Izabel Kovačić vrhunac je profinjene elegancije

  • Poduzetnica se odlučila za minimalističku crno-bijelu kombinaciju
  • Jednostavnu crnu haljinu upotpunila je trendi bijelom oversized košuljom
  • Posebnu pažnju plijene detalji s potpisom modne kuće Hermes

Ljetni dani savršeni su za kombiniranje jednostavnih klasičnih komada, a to je najbolje pokazala Izabel Kovačić svojim elegantnim i profinjenim stylingom. Lijepa poduzetnica odlučila je prkositi visokim temperaturama kombinacijom crne haljine koja prati liniju tijela, a sve je upotpunila oversized bijelom košuljom. Posebnost ovog stylinga jest što je košulja zavezana u seksepilan čvor umjesto klasičnog kopčanja čime je postignuta prava ljetna nonšalantnost.

izabel kovačić | Autor: Instagram@izakova Instagram@izakova

Izabel uvijek plijeni pažnju odabirom modnih detalja poput torbi i cipela, a nije nas razočarala ni ovoga puta. Naime, odabrala je vječnu crnu boju torbice i popularnih natikača s potpisom modne kuće Hermes. Izabel se odlučila za najtraženiji model ove sezone, Hermes Chypre natikače koje su rasprodane diljem svijeta, a njihova cijena se kreće od 4930 kuna. Torbica koja je ujedno i investicija sama po sebi je model Kelly koja je sinonim elegancije i luksuza.

Možda vas zanima Ove brendirane natikače su it komad, Adriana Ćaleta-Car nosi ih u tri kombinacije Rubrika Moda Moda

izabel kovačić | Autor: Instagram@izakova Instagram@izakova hermes | Autor: Hermes Hermes Od ostalih detalja, Izabel je odabrala jednostavne zlatne komade u vidu okruglih naušnica, nekoliko decentnih narukvica i sata, dok je ljetna bijela boja laka za nokte bila točka na i savršenog damskog stylinga!

Izabel Kovačić Možda vas zanima Tako nam se sviđa nježni, ljetni make up Izabel Kovačić i Vanje Modrić na zajedničkoj fotografiji Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@izakova

Komentari 0