Moda

Ove brendirane natikače su it komad, Adriana Ćaleta-Car nosi ih u tri kombinacije

  • Ravne natikače klasičan su izbor ljetne obuće za elegantnu šetnju gradom, a zna to i Adriana Ćaleta-Car
  • Najpopularniji model, Hermesove natikače, Adriana je prošetala i po New Yorku
  • Jednostavne su, a moramo priznati, odlično izgledaju i na haljine i na hlače

Toliko su popularne da se može činiti da su natikače Hermes Oran hit upravo pušten u prodaju, ali ova poželjna kožna sandala postoji već više od 20 godina. Kao i mnogi drugi modni komadi, ove natikače su se vratile na modnu scenu u velikom povratničkom valu dizajnerskih marki i modela iz bliže i daljnje prošlosti. 

Mach & Mach Možda vas zanima Iza najtraženijih sandala krije se bajka o cipelama koja je postala stvarnost Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Sandale imaju remen s "H" izrezom, bitan dio Hermes dizajna koji obožavaju fashionistice. Također, izrađene su od vrhunske kože, što ove cipele čini iznimno izdržljivim. Jednostavne su, no odlično izgledaju u brojnim gradskim kombinacijama, što je pokazala i supruga našeg reprezentativca Duje, Adriana Ćaleta-Car.

Za posjeta New Yorku čak je tri kombinacije upotpunila Hermesovim natikačama, a ona se odlučila za one u smeđoj boji. U poznatoj gradskoj četvrti Soho, Adriana je pozirala u mini haljini šarenog uzorka. Clutch torbicu zanimljivog dizajna uparila je s nijansom svojih Hermes sandala.

Angeline Jolie u šetnji Rimom nosi prekrasnu ysl torbu vrijednu 25.000 kuna

Drugu kombinaciju je složila s kompletom koji čine hlače geometrijskog uzorka i svilena maslinasto zelena košulja...

Hermesove natikače dolaze u puno boja (čak 21!), a daleko najpopularnije su one u crnoj i smeđoj varijanti. Upravo te boje preplavile društvene mreže i ulice premda nisu jeftine. Cijena im je, naime, 4720 kuna.

Osim na šarenu kombinaciju, Adriana je sandale iskombinirala i na seksi satensku crnu haljinu. Haljina sa izrezima na struku, osim za dnevni outfit, mogla bi biti savršena i za romantičnu večeru.

Možda vas zanima Influencerice ih obožavaju, a one hrabre biraju posebne modele Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lycabettus_santorini

Komentari 0