Beauty

Isprobala sam mirisno mlijeko za tijelo s potpisom Izabel Kovačić. Vrijedi li 46 kuna?

  • Na hrvatskom tržištu predstavljena je nova linija kozmetike koju potpisuje Izabel Kovačić nastala u suradnji s DM-om i Olivalom
  • Kolekcija se sastoji od pet proizvoda, a odlučile smo testirati mirisno mlijeko za tijelo čija je cijena 45,90 kuna
  • Mlijeko se jednostavno nanosi, brzo se upija i hidratizira kožu, a jedina mana mu je nepraktičan dizajn pakiranja

Nedavno je na hrvatskom tržištu predstavljena Bella, nova linija kozmetike koju potpisuje Izabel Kovačić. Ova linija je nastala u suradnji s Olivalom, a ekskluzivno je dostupna u DM prodavaonicama diljem Hrvatske. Lijepoj Izabel, poznatoj prvenstveno kao supruzi nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, ovo nije prvi izlet u poduzetničke vode jer je i suvlasnica modnog brenda Lunilou. Na novi poslovni korak ova se 25-godišnjakinja odlučila se jer je DM bio njezin prvi poslodavac te je s njim ostala u korektnim odnosima. Istaknula je kako su na ideju došli spontano te su zajedno osmislili proizvode za koje joj je inspiracija bio i vlastiti modni brend koji je pokrenula zbog svoje nećakinje koja ima osjetljivu kožu.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

Ljupko, baš poput Izabel

Na predstavljanju ove mirisne linije proizvoda za njegu tijela naglašeno je kako je ona namijenjena svim ženama i djevojkama koje vole ugađati sebi i svoju kožu njegovati visokokvalitetnom formulom. Ističe se kako ova profinjena ženstvena linija proizvoda za njegu tijela naglašava prirodnu ljepotu, a uz pristupačnu cijenu donosi pouzdane i kvalitetne prirodne sastojke prikladne za svaku beauty rutinu. Kreatori smatraju kako ova linija, baš kao i sama Izabel, zrači nježnošću, ljupkošću i romantičnim zanosom. Opis je zvučao zadivljujuće pa smo je i same odlučile isprobati.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

 

Kolekcija uključuje 5 proizvoda: piling gel za tuširanje s košticama marelice, mlijeko za tijelo, univerzalnu zaštitnu kremu, deo kremu i suho ulje za tijelo, lice i kosu. Pošto su pred nama ljetni mjeseci i koža je izložena sunčevim zrakama te ju je potrebno pažljivo njegovati i hidratizirati, odlučila isprobati Bella mirisno mlijeko za tijelo. U opisu proizvoda stoji kako je idealan za nanošenje nakon kupanja i tuširanja te da će odgovarati svakom tipu kože i pružati mu mirisni hidratantni užitak. Cijena za 200ml proizvoda iznosi 45,90 kunu.

 | Autor: miss7 miss7

Miris traje

Mlijeko za tijelo je bijele boje, srednje gustoće i lagane teksture. Jednostavno se nanosi i brzo se upija u kožu te ne ostavlja masne tragove te ne moraš strahovati da će se preslikati ili uprljati tvoju odjeću. Miris nije preintenzivan te je idealan za sve one koje preferiraju kreme za tijelo decentnog cvjetnog mirisa. Također, dugo ostaje na koži i kad sam ga nanijela navečer miris je potrajao sve do jutra. Moja osjetljiva koža se nakon upotrebe mlijeka osjećala hidratizirano te je bila nježna na dodir. Koža mi nije bila crvena, ni nadražena te mi se nakon aplikacije proizvoda nisu pojavili neugodni simptomi. Stoga, smatram kako je riječ o kvalitetnom proizvodu pristupačne cijene koji će zasigurno pronaći svoje poklonice.

 | Autor: miss7 miss7

Mlijeko dolazi pakirano u jednostavnu bijelu ambalažu na kojoj je zlatnim slovima ispisan njegov naziv. I zapravo u dizajnu mu je jedina vidljiva mana. Premda je pakiranje samo po sebi praktično, odabir zlatnih slova možda i nije bio najbolji izbor jer se pri rukovanju uklanjaju te se briše naziv proizvoda. No, na kraju dana uvijek je važniji sadržaj te vjerujem da ćeš kad ga isprobaš ostati zadovoljna njegovim djelovanjem. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

 

Photo: miss7

Komentari 0