Beauty
Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder

Hermés je lansirao novi luksuzni proizvod - mineralni puder koji funkcionira i kao predivan bronzer

  • Novosti u svijetu luksuznih beauty proizvoda uvijek se željno iščekuju pa je tako novi Hermésov proizvod razveselio beauty zajednicu
  • Riječ je o mineralnom puderu Plein Air H Trio Healthy Glow koji funkcionira i kao predivan bronzer, dostupan u pet nijansi
  • Puder koji odiše luksuzom na koži ostavlja prekrasan osunčani sjaj

Svijet luksuzne ljepote bogatiji je za još jedan vrhunski proizvod iz Hermés Beautyja. Luksuzan brend nakon ruževa koji su lansirani početkom godine, svojoj je kolekciji za proljeće-ljeto 2023., dodao i Plein Air H Trio Healthy Glow mineralni puder. Cijeli proizvod odiše luksuzom, od pakiranja do savršeno mekog kompaktnog pudera koji koži daje predivan sjaj.

Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder | Autor: hermes.com hermes.com Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder, (96,00 eur)

Kao i svaki drugi Hermésov proizvod i ovaj je dizajniran da bude uzbudljivo iskustvo, od otvaranja male narančaste kutijice do prvog nanošenja na lice.

Možda vas zanima Puna ruka pudera i razmazivanje dlanovima: "savršena tehnika za prekrivanje" podijelila je internet Rubrika Beauty Beauty

Novi mineralni puder u kamenu dolazi u predivnoj zlatno-bijeloj kutijici koju je dizajnirao Pierre Hardy, dok se unutra nalazi kompaktni puder s delikatnim, svilenkastim uzorkom i s otisnutim prepoznatljivim amblemom brenda. Inspiriran Art Decoom, ovaj grafički potpis na proizvodu izvorno je dizajniran još 1920-ih te je estetski privlačan, ali i funkcionalan, jer su tri svjetlije i tamnije nijanse vidljivo podijeljene.

Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder | Autor: hermes.com hermes.com Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder

Puder je dostupan u pet nijansi, koje su inspirirane svjetskim krajolicima te su i po njima dobile imena. Tako možemo birati između nijanse Sahara, Colorado, Sienne, Tottori i Atlas kako bismo na licu stvorili dimenziju i dubinu te zdravi sjaj.

Plein Air H Trio Healthy Glow nadahnut je trima prirodnim elementima, zrakom, suncem i zemljom te na licu ostavlja lagano matirajući veo pigmentiranog pudera te prirodnim sjajem savršeno pruža blistavi ten.

Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder | Autor: Instagram @thebeautyspotlights Instagram @thebeautyspotlights Hermés Plein Air, H Trio Healthy Glow puder

Sastavljen je od 88% prirodnih sastojaka te je obogaćen derivatima hijaluronske kiseline koji kožu pružaju hidrataciju te skrivaju nesavršenosti. Primjeren je za korištenje na svim tipovima kože, čak i na osjetljivoj.

Njegova velika prednost je i što se može nadopuniti, tako da se kutijica s puderom zamjeni novom nakon što ju potrošimo, a originalan spremnik ostaje. Na hermes.com Plein Air H Trio Healthy Glow dostupan je po cijeni od 96 eura.

Huda Kattan Možda vas zanima Ovi makeup trikovi s korektorom u trenu podižu i osvježavaju izgled lica Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: hermes.com

Komentari 0