Beauty
Huda Kattan

Ovi makeup trikovi s korektorom u trenu podižu i osvježavaju izgled lica

  • Korektor je jedan od najmoćnijih makeup proizvoda koji nam može pomoći da sakrijemo razne nesavršenosti 
  • Kako bi uspješno odradio posao, osim kvalitetne formule, vrlo je važno i kako ga nanosimo na kožu
  • Donosimo nekoliko trikova kako najbolje upotrijebiti korektor za savršeno prekrivanje 

Korektor je makeup proizvod koji je neizostavan u većini kozmetičkih torbica te ga gotovo svi koristimo u našoj makeup rutini. Podočnjaci i hiperpigmentacija samo su neke od nesavršenosti koje većinom želimo prekriti korektorom na različite načine, a osim toga, koristimo ga kako bismo licu dodali svjetlinu i svježinu.

Beauty TikTok prepun je makeup trikova za nanošenje korektora koji nam olakšavaju dobivanje sjajnog i glatkog finiša bez vizialno neprivlačnog nakupljanja proizvoda. 

Nanošenje korektora u obliku trokuta

Ovaj trik na TikToku ima milijunske preglede, a riječ je o nanošenju korektora u obliku trokuta ispod očiju, pokraj usta i nosa malom četkicom za korektor kako bi se postigao 'podignuti' efekt. TikTok kreatorica @lenakalul naneseni Nars Soft Matte korektor osvježila je Elemis Pro-Collagen Rose Hydro-Mist vodicom za lice, a zatim sve izblendala za savršen look.

 

@lenkalul had to give it a go! what do we think? 🤍 ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ♬ ты и я - 🇷🇺/🇰🇿

 

Korištenje dvije nijanse korektora

Vizažist Vincent Ford poznat je po raznim makeup trikovima koje objavljuje na svojem TikToku, a nedavno je podijelio niz praktičnih trikova s korektorom koji vrijedi isprobati. Između ostalih, Vincent preporučuje korištenje dvije nijanse korektora, jedna koja se savršeno slaže s našom nijansom kože i jednu nekoliko nijansi svjetliju, kako bi se dobio što prirodniji look. 

 

@vincent.ford Here's my best concealer tips #concealer #undereyecircles #makeup #fyp ♬ original sound - Vincent Ford
korektor Možda vas zanima Donosimo izbor 14 najboljih korektora - za potrebe svakog tipa kože Rubrika Beauty Beauty

Miješanje pudera u prahu i korektora 

Poznata vizažistica i influencerica Huda Kattan, vlasnica brenda Huda Beauty, svojim je pratiteljima otkrila još jedan mali trik za savršeno nanošenje korektora, koji se krije u miješanju korektora s puderom u prahu, za stvaranje paste koja će savršeno popuniti sve preostale nesavršenosti ispod očiju ili oko usana.

 

@hudaheidi #foryou #makeuphacks @Huda ♬ original sound - Huda

 

Nanošenje korektora na dva mjesta ispod očiju

Vizažistica Victoria Lyn podizanju očiju nanošenjem korektora dala je svoju verziju. Victoria u videu s pet načina kako koristiti korektor, objašnjava kako je potrebno nanijeti malo korektora za prekrivanje tamnijeg područja ispod očiju, a zatim od kraja očiju prema gore povući potez korektorom kako bi se dobio podignuti izgled.

 

@victorialyn 5 ways to use CONCEALER‼️💕⭐️Which is your fav way to use it?! #makeup #beauty #concealer #contour ♬ Betty (Get Money) - Yung Gravy

 

Možda vas zanima Lijepo definirane i uredne obrve uljepšat će lice: koje će pomade odraditi najbolji posao Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @huda

Komentari 0