Beauty
Nars kozmetika

Sve kultne proizvode beauty brenda Nars sad možemo kupiti i kod nas, na Notinu

  • Kvalitetna šminka koja potiče kreativnost i izražavanje uvijek je bila dio brenda Nars
  • Zbog poruke koju brend pruža te kvalitetnih proizvoda, jedan je od najcjenjenijih makeup brendova, a sad je dostupan i na stranici Notino
  • Na Notinu odsad možemo naručiti sve kultne Nars proizvode, ali i mnoge novitete

Obožavani francuski brend Nars, čiji su proizvodi već postali kultni makeup favoriti u beauty zajednici, odsad nam je dostupan za naručivanje i na stranici Notino. 

Nars Cosmetics osnovao je 1994. francuski vizažist François Nars, koji je svoju fascinaciju bojom, čistoćom i teksturom želio pretočiti u vlastiti beauty brend. Prva kolekcija koja je predstavljena sastojala se od 12 legendarnih ruževa za usne koji su odmah osvojili beauty entuzijaste, a uspjeh Narsa otad se samo povećavao. Cilj brenda je poticanje vlastitog izražavanja kroz šminku te predstavlja progresivan pristup ljepoti, bez pravila i granica i stavlja naglasak na proslavu individualnosti i hrabrosti kad se radi o makeupu. 

Nars kozmetika | Autor: Instagram @narsissist Instagram @narsissist Nars kozmetika

Francuski brend tijekom godina predstavio je mnogo proizvoda koji su otad postali kultni u beauty zajednici, poput Radiant Creamy korektora, rumenila Orgasm ili tekućeg pudera Soft Matte. 

U nastavku donosimo više detalja o Narsovim ikonama koje su nam sada dostupni na Notinu. Većina kultnih proizvoda, poput rumenila, korektora i maskare dostupna je i u praktičnim mini pakiranjima.

Možda vas zanima Trend zdrave, sjajne kože se nastavlja, a kremasta rumenila su nezaobilazna. Evo 10 favorita Rubrika Beauty Beauty

Nars Radiant Creamy korektor

Profesionalni šminkeri, ali i ostali ljubitelji makeupa vole koristiti ovaj hvaljeni višenamjenski korektor koji pokriva sve nepravilnosti na koži i licu daje besprijekorni izgled. Kremasta tekstura posvjetljuje, usavršava i prekriva te umiruje iritacije na koži i sprječava isušivanje. Jednostavan je za primjenu te ima dugotrajan efekt. 

Nars kozmetika | Autor: Notino Notino Nars, Radiant Creamy korektor, (33,00 eur)

Nars Laguna Bronzer u kamenu

Bronzer u kamenu u nijansi Laguna još je jedan obožavani Nars proizvod. Koži lica daje topli, osunčani dodir i prirodan, dugotrajan sjaj. Blago preplanuli, ali mat efekt savršeno se stapa s kožom i ne ostavlja mrlje, a proizvod je pogodan i za konturiranje. 

Nars bronzer | Autor: Notino Notino Nars, bronzer u kamenu, (40,00 eur)

Nars rumenilo u kamenu Orgasm

Jedno od najpoznatijih rumenila među makeup brendovima svakako je Nars rumenilo u kamenu u breskvasto ružičastoj nijansi Orgasm. Osim kultne nijanse, rumenilo je dostupno u mnoštvu drugih ružičastih, bež, crvenih i narančastih nijansi. Rumenilo koži pruža zdrav, svjež i prirodan izgled, a većina nijansi, uključujući Orgasm dostupna je i u tekućem i kremastom obliku. 

Nars rumenilo | Autor: Notino Notino Nars, rumenilo u kamenu, (35,00 eur)

Nars Climax maskara 

Nars Climax maskara s inovativnom formulom za maksimalan volumen i definiranje trepavica ima laganu i fleksibilnu teksturu koja trepavicama daje intenzivnu crnu boju i ne ostavlja tragove ni grudice.  

Nars kozmetika | Autor: Notino Notino Nars, Climax maskara, (28,00 eur)

Možda vas zanima Frizura, šminka, nokti i preplanuli ten: Žene sve više prihvaćaju trend 'makeupa za porod' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @narsissist

Komentari 0