Beauty
Victoria Beckham

5 beauty trikova Victorije Beckham za savršen makeup, onaj za punije usnice moramo isprobati

  • Victoria Beckham poznata je po svojem makeupu koji se gotovo uvijek sastoji od nude usana i smoky eye looka
  • Na Instagramu svojeg beauty brenda, Victoria Beckham Beauty, otkrila je i neke druge trikove kako na jednostavan način uvijek postići dobar makeup look
  • Otkrivamo kako uvijek izgledati dotjerano uz lagane makeup trikove Victorije Beckham!

Victoria Beckham status modne i beauty ikone ima već godinama, zahvaljujući posebnom modnom stilu, ali i prepoznatljivim beauty lookovima, poput smokey  eyes looka i nude usana. Njen istoimeni beauty brend također je prepoznat u beauty svijetu po svojim kvalitetnim makeup proizvodima, kao što su kremaste olovke za oči, dugotrajni i pigmentirani proizvodi za usne te sjenila za oči koji se u trenu spajaju u neodoljiv beauty look s potpisom Victorije Beckham.

U nastavku donosimo njenih pet beauty trikova uz koje možemo postići jednako dobar makeup look. 

Trik za puni izgled usana

Svoju tajnu za predivan, puniji izgled usana, Victoria Beckham nedavno je podijelila na Instagramu svojeg beauty brenda, a uključuje proizvod Reflect Highlighter, koji inače koristi na uobičajen način, kao i svaki drugi highlighter, na obrazima ili na nosu, no otkrila je kako se ovaj highlighter može idealno iskoristiti i za naglašavanje usana i puniji izgled koji izgleda prirodno. 

Trik za otvaranje očiju

Osim uz omiljeni smoky eye, Victoria svoje oči voli istaknuti i bijelu olovku Victoria Beckham Beauty Instant Brightening Waterline olovkom na vodenoj liniji oka za trenutno otvoreniji i svježiji izgled očiju te smanjivanje crvenila. 

Victoria Beckham Možda vas zanima Omiljeni proizvod za kosu Victorije Beckham košta samo 87 kuna i 'radi gotovo sve' Rubrika Beauty Beauty

Nude look na usnama kao iz 90-ih

Nude usne i smoky eyes jedna su od najpopularnijih makeup kombinacija iz 90-ih, a Victoria Beckham obožava ju nositi i danas. Tako je nedavno podijelila svoje savjete za najbolji party makeup, uključujući i kako rekreirati nude usne baš poput njenih. Da bi postigla ovaj look na usnama, koristi Victoria Beckham Beauty Lip Definer No.2 olovku za usne, kao i dugotrajan lip tint, Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint Amour.

Smoky eye look s potpisom Victorije Beckham

Smoky eye look koji Victoria Beckham gotovo uvijek nosi na svojim očima istovremeno je dramatičan i mekan te očima daje poseban izgled te podiže cjelokupan makeup look. U tutorialu objavljenom na Instagramu, Victoria je za stvaranje svog smoky eye looka na očima koristila Victoria Beckham Beauty Smoky Eye Brick u nijansi Signature.

Trik za zdrav i blistav izgled kože

Zdrava i hidratizirana koža temelj je svakog dobrog makeup looka, a Victoria Beckham podijelila je i koje skincare proizvode najviše vole koristiti. Osim onih iz linije na kojoj je surađivala s brendom Augustinus Bader, Victoria je i ljubiteljica njegujuće kreme za lice Weleda Skin Food, koja je veliki beauty favorit zbog pristupačne cijene, ali i formule koja njeguje kožu licu i daje joj prirodan sjaj.

Možda vas zanima Victoria Beckham 23 godine kasnije otkrila je detalje o vjenčanju iz snova s Davidom Rubrika Stars Stars
Photo: instagram@victoriabeckham

Komentari 0