Beauty

Hello Fiona! Ova žena je zbog sredstva za samotamnjenje postala poput lika iz crtića Shrek

  • 25-godišnja Britanka imala je nesretno iskustvo sa sredstvom za samotamnjenje
  • Umjesto preplanulog tena, njena je koža – pozelenjela
  • Kad se pogledala u ogledalo, shvatila je da zbog zelene kože sliči na Fionu iz Shreka!

Devon Birkett, 25-godišnja Britanka neugodno s iznenadila kad je na svoje tijelo nanijela sredstvo za samotamnjenje koje je pogrešno djelovalo. Nadala se izgledu princeze, no umjesto preplanulog zlatnog tena, na kraju je više sličila na ogra koji je poslan da ju spasi.

Devon je kao i uvijek koristila Darker than Dark pjenu za samotamnjenje jer je jako blijeda pa kaže da zbog svijetle puti izgleda poput duha.

@devonbirkettx Can’t believe this got nearly 55k views #shrek #WonderWaterWhip#femme #neveragainlol #tan #neveragainlol #viral_video #fyp #foryoupage ♬ original sound - Devon Birkett🏳️‍🌈

No, ovaj put je primijetila da se događa nešto čudno. Nakon dva sata, koliko je trebalo boji da se razvije, shvatila je da su joj noge poprimile zelenu boju. Odmah je stala pred ogledalo i zaprepastila se kad je shvatila kako izgleda.

Cijelo tijelo poprimilo joj je nimalo privlačnu nijansu zelene boje. “Ličila sam na Shreka. Koža mi je bila jarko zelena i uživo je izgledalo mnogo gore”, rekla je Devon.

Možda vas zanima Željela je preplanuli ten, no rezultiralo je - katastrofom! Kako izbjeći greške s kremom za samotamnjenje? Rubrika Beauty Beauty

“Sve sam radila kao i inače, napravila sam piling, a zatim namazala kožu losionom i onda nanijela pjenu za samotamnjenje”, rekla je Devon.

“Obično nanesem jedan sloj, prespavam i sljedeći dan to isperem”, objasnila je Devon svoju uobičajenu rutinu. Dodala je kako je pjena imala sasvim normalnu smeđu boju, ali da je u dodiru s kožom pozelenila.

Devon je svoj slučajni novi izgled odmah pokazala i prijateljicama putem videopoziva, a ni one si nisu mogle pomoći, a da je ne usporede sa likom Shreka.

 | Autor: TikTok @devonbirkettx TikTok @devonbirkettx

Budući da stvarno nije željela duže ostati s kožom takve boje, brzo je krenula pod tuš i pilingom nakon 20-ak minuta uspjela skinuti većinu zelene boje.

Mediteranska prehrana Možda vas zanima Zašto je mediteranska prehrana najbolja za zaštitu od sunca (i divan preplanuli ten) Rubrika Life&style Life&style
Photo: TikTok @devonbirkettx/Instagram

Komentari 0