Beauty

Hailey Bieber i Sienna Miller samo su neke od obožavateljica ovog seruma koji u trenu nestaje s polica

  • SkinCeuticals C E Ferulic serum za lice klinički dokazano pruža rezultate
  • On smanjuje hiperpigmentaciju, fine linije i bore, a k tome štiti kožu od raznih agresora iz okoliša i čini ju blistavijom
  • Hailey Bieber, Sienna Miller, Jessica Chastain i Brooke Shields su samo neke od vjernih korisnica ovog seruma, a zbog čega je on toliko moćan, otkrij u nastavku
  • Pročitaj više: Margot Robbie nam je dala odličnu inspiraciju za party frizuru svojom verzijom visokog repa!

U potpunosti razumijemo koliko može biti teško dešifrirati je li neki proizvod za njegu kože uistinu dobar ili ne baš. Pokušati utvrditi koje točno tvrdnje vezane uz taj proizvod treba shvatiti ozbiljno, a što se može otpisati kao marketinški trik, može biti zaista frustrirajuće. A kada se o nekom proizvodu za njegu kože već puno priča i on dolazi u paru s visokom cijenom, još je vjerojatnije da će taj proces postati kompliciraniji.

Čini se da je upravo takvu pomutnju stvorio SkinCeuticals C E Ferulic serum koji je osvojio čak 62 nagrade, koriste ga slavne osobe kao što su Sienna Miller i Hailey Bieber, a obožavaju ga stručnjaci za njegu kože i beauty urednici diljem svijeta. Ovaj prilično skup proizvod za njegu kože izazvao je prilično velik broj pozitivnih reakcija u beauty industriji tijekom posljednjih nekoliko godina usprkos svojoj prilično visokoj cijeni od 141,95 € (možeš ga naručiti ovdje ili ovdje kad se obnove zalihe).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tezza (@tezza.barton)

Možda vas zanima Stigli su prvi Zara Hair proizvodi! Oni su poput šminke za kosu i oživljavaju trendove iz 90-ih Rubrika Beauty Beauty

Koja je tajna SkinCeuticals C E Ferulic seruma?

SkinCeuticals C E Ferulic serum je patentirani dnevni serum koji sadrži kombinaciju antioksidansa od 15 % čistog vitamina C (L-askorbinska kiselina), 1 % vitamina E (alfa tokoferol) i 0,5 % ferulične kiseline koja pruža naprednu zaštitu od agresora iz okoliša i poboljšava izgled finih linija i bora, vraća koži čvrstoću te ten čini blistavijim. Ovaj serum klinički dokazano smanjuje kombinirano oksidativno oštećenje od slobodnih radikala generiranih UV zračenjem, ozonom i ispušnim plinovima dizela do 41 %. Namijenjen je njezi suhe, normalne, mješovite i osjetljive kože lica.

SkinCeuticals C E Ferulic serum je prilično skup, no iako nikad ne bismo tvrdile da netko treba potrošiti toliko novaca na serum, moramo priznati da svi dokazi govore u prilog tome da je se radi o nevjerojatno dobrom proizvodu. Ovaj serum se smatra jednim od najučinkovitijih antioksidativnih seruma. Djeluje na zaštitu kože i pomaže kreirati blistaviji ten te smanjiti pojavu postojeće pigmentacije i finih linija.

maska za lice Možda vas zanima Uz najbolje hidratantne maske za lice, vrlo brzo ćemo reći zbogom umornoj i suhoj koži Rubrika Beauty Beauty

Brojni korisnici tvrde da im od stotine proizvoda za njegu kože koje su isprobali, ništa ne pomaže koži kao C E Ferulic serum brenda SkinCeuticals. No, jednu stvar je važno znati, a to je da ovo nije tipični luksuzni skincare proizvod. Svi koji očekuju pravo spa iskustvo kod kuće u trenutku kad odluče potrošiti veću svotu novaca na skincare proizvod, kupnja ovog seruma neće pružiti takvo iskustvo kakvo bismo možda i dobili uz duboko hranjivu La Mer kremu za lice ili bogatu La Prairie kremu za područje oko očiju. To je klinički dokazana njega kože koja je pravi radnik - formulirana je za njegu kože prije svega i ne dolazi u luksuznom pakiranju s otmjenim mirisom ili teksturom. Izgleda jednostavno, ali rezultati su daleko od toga.

Upravo su rezultati koje ovaj serum pruža ono što ga čini takvim hitom i kod celebrityja. Djeluje na zaštitu njihove kože od svakodnevnih oštećenja kako bi osigurao da njihov ten bude najsjajniji mogući iz dana u dan. U nastavku može otkriti zašto slavne dame obožavaju ovaj kultni antioksidativni serum.

Sienna Miller

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Iako je Siennin ten gotovo besprijekoran, to ne znači da ona ne mora raditi na tome. Za The Telegraph je rekla: “Često posjećujem Unu Brennan, kozmetičarku koja radi iz svoje dnevne sobe u Notting Hillu u Londonu - ja to zovem Unine odaje. Tretman kod nje je jedno prilično intenzivno iskustvo. Ona koristi ledene maske za lice zbog kojih se osjećate kao da će vam mozak ispasti iz glave. Ipak, poslije izgledaš divno. Una mi je preporučila SkinCeuticals C E Ferulic serum i sada ga koristim svaki dan”.

Hailey Bieber

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber

Hailey Bieber često na svom Instagram profilu s followerima dijeli svoje beauty tajne, a tako je još 2021. podijelila i Storyje u kojima je otkrila koje proizvode za njegu kože koristi već godinama, a jedan od njih bio je SkinCeuticals C E Ferulic serum. Uz fotografiju seruma napisala je: "Ovaj serum mi je jedan od najdražih".

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber

parfemsko ulje Možda vas zanima Miris parfema prebrzo nestane? Parfemska ulja dobro su rješenje jer traju cijeli dan! Rubrika Beauty Beauty

Jessica Chastain

Osim što djeluje na smanjenje znakova starenja i zaštitu kože od daljnjih oštećenja, Jessica Chastain koristi serum kako bi pojačala djelovanje svoje kreme sa zaštitnim faktorom. U razgovoru s British Vogueom rekla je: “Nedavno sam pročitala da ako na kožu nanesete vitamin C prije kreme sa zaštitnim faktorom, SPF krema postaje učinkovitija, pa to i činim. Sviđa mi se SkinCeuticals C E Ferulic serum. Samo nekoliko kapi svaki dan prije kreme za sunčanje”.

Brooke Shields

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

U dobi od 58 godina, ne postoji osoba koja nije potpuno oduševljena nevjerojatnim stanjem kože Brooke Shields, a ona te rezultate pripisuje SkinCeuticals C E Ferulic serumu. Za Redbook je rekla da joj je ovaj serum skincare must-have: “Opsjednuta sam SkinCeuticals C E Ferulic serumom. Prepun je antioksidansa i stvarno moju kožu čini blistavijom, a otkad sam ga počela koristiti, primijetila sam razliku i kod svojih finih linija”.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0