Beauty
maska za lice

Uz najbolje hidratantne maske za lice, vrlo brzo ćemo reći zbogom umornoj i suhoj koži

  • Skincare rutina i održavanje hidratantne i zdrave kože uvijek je bitno, a tijekom hladnijih mjeseci, kad koža lako postaje suha i gruba, možda još i važnije
  • Kako bismo joj vratile mekoću, sjaj i hidrataciju, najlakše je rješenje hidratantna maska za lice, koja njeguje  dubinski
  • Izdvojile smo sedam beauty favorita među hidratantnim maskama za lice koje provjereno djeluju!

Suha, gruba koža umornog izgleda tijekom jeseni i zime može predstavljati pravi problem, no svakako ne jedan koji se ne može riješiti pravilnom i intenzivnom njegom kvalitetnim proizvodima. Kako bismo izbjegle ovakve problema s kožom ili ih ublažile, idealno su rješenje njegujuće hidratantne maske za lice, koje će uz omiljenu hidratantnu kremu za lice obnoviti izgled kože.

maska za lice | Autor: Instagram @_skoricovedievca Instagram @_skoricovedievca Foto: Instagram @_skoricovedievca

Ovi izrazito hranjivi tretmani sadrže sjajne njegujuće i obnavljajuće sastojke poput skvalana, shea maslaca, glicerina, ceramida i hijaluronske kiseline, koji trenutno zaglađuju kožu lica te joj daju zdrav, nahranjen i blistav izgled, a njihova prednost je što se često mogu koristiti i na više načina, kao brza hidratantna maska koja se ispire ili njegujući tretman preko noći koji se upija u kožu.

maska za lice | Autor: Instagram @summerfridays Instagram @summerfridays Foto: Instagram @summerfridays

Možda vas zanima Bakuchiol - heroj anti-age njege uzvraća udarac! Rubrika Beauty Beauty

Malo dodatne hidratacije nikome ne može naškoditi, neovisno o tipu kože ili nesavršenostima koje se na njoj pojavljuju, poput akni ili hiperpigmentacije, a koža će zahvaljujući ovom proizvodu u sklopu skincare rutine brzo postati mekša, zaglađenija i manje nadražena.

U nastavku smo izdvojile sedam hidratanznih maski za lice koje će osvježiti našu kožu i pružiti joj iznimnu hidrataciju!

Embryolisse Intense Moisturizing maska za lice

Brend francuske kozmetike s obožavanim hidratantnim kremama za lice odličan je izbor maske za brzu obnovu kože, idealna za nanošenje prije spavanja.

maska za lice | Autor: farmacia.hr farmacia.hr Foto: farmacia.hr, Embryolisse Masque Hydratation Intense maska za lice (19,17 eura)

Neutrogena Hydro Boost Moisturizing & Hydrating 100% Hydrogel sheet maska za lice

Meku i podatnu nikad nije bilo lakše i brže postići, nego u ovu Neutrogena sheet masku za lice. Izrazito hidratantna, trenutno koži pruža izuzetnu hidrataciju, a preostali serum možemo umasirati u kožu za maksimalan učinak.

 | Autor: Pr Pr Foto: Amazon, Neutrogena Hydro Boost hidratantna maska za lice (7,27 eura)

Summer Fridays Jet Leg Mask + Moisturizer maska za lice

Ovaj 2-u-1 proizvod stane u svaku kozmetičku torbicu, a praktično pakiranje i kvalitetna formula može se koristiti i kao krema, za oživljavanje dehidrirane i umorne kože, ali i kao snažna maska za instantno osvježavanje tena.

maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty, Summer Fridays Jet Leg maska za lice (29,30 eura)

Avène Soothing Radiance maska za lice

Suhoća kože česta je pojava s dolaskom hladnijeg vremena, a ova će ju hidratantna maska bogate i kremaste teksture koži će pružiti hidrataciju te će biti mekana i glatka.

 | Autor: Pr Pr Foto: lijepa.hr, Avène Soothing Radiance Mask maska za lice (21,80 eura)

Augustinus Bader The Face Cream maska za lice

Voljeni luksuzni brend kozmetike kultnu verziju kreme ima i u obliku maske, a uz hidratiziranu kožu, izrazito kremasta tekstura utječe i na umanjivanje finih linija, bora te gubitak čvrstoće.

maska za lice | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Foto: the-lab.hr, Augustinus Bader The Face Cream maska za lice (185,00 eura)

Dermalogica Multivitamin Power Recovery maska za lice

Odličan višenamjenski tretman kojim se možemo riješiti nekoliko problema na koži istodobno, ostavit će kožu izrazito hidratiziranom, a budući da sadrži moćne sastojke poput vitamina C i retinola te mliječne kiseline, djelovat će i na smanjivanje tamnih mrlja i diskoloracije.

maska za lice | Autor: Dermalogica Dermalogica Foto: Dermalogica, Multivitamin Power Recovery maska za lice (71,00 eura)

Laneige Water Sleeping maska za lice

Korejski brend Laneige poznat je ultra popualrnoj maski za usne, a ova noćna maska iz njihove kolekcije namijenjena je upotrebi kao zadnji korak u noćnoj skincare rutini, za intenzivnu hidrataciju. Sadrži vodu bogatu mineralima te skvalan, koji osiguravaju hidratiziranu i glatku kožu koja zadržava hidrataciju zahvaljujući "Moisture Wrap" tehnologiji.

maska za lice | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty, Laneige Water sleeping mask (29,38 eura)
Možda vas zanima Skincare entuzijasti na TikToku kažu da ova maska u samo 2 minute tjedno vidno uljepšava kožu lica Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hannahlewisstylist

Komentari 0