Beauty

Stigli su prvi Zara Hair proizvodi! Oni su poput šminke za kosu i oživljavaju trendove iz 90-ih

Volimo Zara Beauty proizvode ne samo zato što su pristupačni, već i zato što su ih dizajnirali vodeći svjetski profesionalci iz beauty sfere. Neki od mirisa brenda kreirani su u suradnji s moćnim kućama poput Puiga te s parfumerom Jérômeom Epinetteom. Isto tako, kada je brend lansirao više od 130 nijansi makeup proizvoda 2021. godine, angažirao je legendarnu vizažisticu Diane Kendal da pomogne u dizajniranju kolekcije.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Sada je brend udružio snage, ni manje ni više nego s frizerom Guidom Palauom koji je glavni um koji stoji iza brojnih frizura s modnih pista, revija brendova poput Marca Jacobsa, Versacea i Fendija. U suradnji s njim lansirana je prva Zara Hair linija proizvoda! Iako kompletna kolekcija njihovih proizvoda za kosu neće biti dostupna do 2024., brend je upravo izbacio četverodijelni teaser set pod nazivom "Glitter in Gold" koji je savršen za blagdansku sezonu.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Što se sve nalazi u "Glitter in Gold", prvom Zara setu proizvoda za kosu?

“Glitter in Gold” sadrži dva proizvoda za stiliziranje kose koja Palau naziva šminkom za našu kosu, a tu su i dva dodatka. Prvi proizvod za stiliziranje je “Give Me Gold” zlatni gel koji je savršen za kreiranje zalizanog party looka. Njegova lagana formula podsjeća na highlighter kremu te se može nadograđivati, a ima neodoljiv zlatni sjaj koji dodatno poboljšava prirodni sjaj kose. No, ako poželiš uistinu dramatičan učinak, gel koristi u kombinaciji s drugim proizvodom za stiliziranje iz seta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Drugi proizvod je čista zabava u obliku “Give Me Glitter” spreja za kosu. On joj daje najsuptilniji dašak shimmera. Možemo podići svoju frizuru na višu razinu i učiniti ju još zabavnijom samo na jednu noć ako ga nanesemo nakon “Glitter in Gold” gela. Uz gel i sprej za kosu, u setu se nalazi zlatni češalj koji će biti savršen dodatak svakoj Instagram fotki te 12 oversized zlatnih ukosnica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Možeš vidjeti učinak proizvoda u videu koji je Zara objavila na svom Instagram profilu. U videu su Palau i njegova dugogodišnja prijateljica i klijentica Kaia Gerber koju je angažirao kako bi mu pomogla u predstavljanju proizvoda:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Prvi Zara Hair proizvodi se prodaju kao "Glitter in Gold" set, za 50 dolara. Set je trenutno dostupan u SAD-u, ali lansiranje se dogodilo tek jučer pa se nadamo da će ubrzo stići i kod nas. U međuvremenu obavezno pratimo hashtag #zarahair za više informacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)

Photo: Instagram @zara

Komentari 0