Beauty
parfemsko ulje

Miris parfema prebrzo nestane? Parfemska ulja dobro su rješenje jer traju cijeli dan!

  • Parfemska ulja posebno su formulirane verzije naših najdražih parfema s kojima ih možemo kombinirati, ali i nositi samostalno
  • Često dolaze u praktičnim malim pakiranjima savršenim za putovanja, a dugotrajnost na koži njihova je najveća prednost
  • Danas izdvajamo sedam odličnih parfemskih ulja poznatih brendova koje vrijedi isprobati!

Za ljubiteljice finih mirisa te kombiniranja i slojevitog nanošenja proizvoda kako bi miris što duže trajao, poput šampona i losiona za tijelo te parfema s jednakim mirisnim notama, parfemsko ulje moglo bi biti savršena jednostavna alternativa koja garantira dugotrajnost predivnog mirisa koji nanesemo!

parfemsko ulje | Autor: Instagram @dinahansen Instagram @dinahansen Foto: Instagram @dinahansen, parfemsko ulje

Što je parfemsko ulje? 

Parfemska ulja obično su mnogo više koncentrirana te sadrže od 15 do 30 posto koncentracije mirisa, a zbog uljnih baza nježniji su prema koži te ju ne isušuju, budući da najčešće ne sadrže alkohol ili je on u vrlo malim postocima.

parfemsko ulje | Autor: Instagram @lelabofragrances Instagram @lelabofragrances Foto: Instagram @lelabofragrances, parfemsko ulje
Možda vas zanima Ponovno probudite strasti uz novi Avonov parfem „Attraction Awaken“ Rubrika Beauty Beauty

Dolaze u različitim formulama i pakiranjima, od roll-ona, do kapaljke ili spreja. Također, za dodatno produživanje mirisa, osim uz lako nanošenje kroz dan uz pomoć malog parfemskog ulja, također možemo koristiti i parfemsko ulje za tuširanje ili njegu tijela nakon tuširanja.

Ovo su naši favoriti parfemskih ulja!

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 mirisno ulje za tijelo

Slavni parfem jednako je moćan i u ovoj uljnoj verziji koja koži pruža dodatan sjaj i mekoću.

parfemsko ulje | Autor: Parfumerija Lana Parfumerija Lana Foto: Parfumerija Lana, Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 ulje za tijelo (95,00 eura)

Marc Jacobs Daisy parfumirano ulje u ampulama

Za obožavateljice Marc Jacobs mirisa Daisy, ova varijanta parfemskog ulja u ampulama obavezna je za isprobavanje. Sitne ampule ispuštaju predivan miris u kojem se razaznaju poznate note parfema, poput šumskih plodova, bijele ljubičice, jasmina i sandalovine. Kompaktno pakiranje idealno je za nošenje u kozmetičkoj torbici gdje god se nalazile!

parfemsko ulje | Autor: Notino Notino Foto: Notino, Marc Jacobs Daisy parfumirano ulje u kapsulama za žene (23,90 eura)

Byredo Mojave Ghost parfemsko ulje

Ovo roll-on parfemsko ulje donosi intenzivan miris s dugotrajnim efektom u formuli kreiranoj bez alkohola. Parfemsko ulje Mojave Ghost osigurava da uvijek osjetimo predivan miris koji dočarava ljepotu pustinje Mojave sadrži miris rijetkog cvijeća koje niče usred divljine.

parfemsko ulje | Autor: Byredo Byredo Foto: Byredo, Mojave Ghost parfemsko ulje (52,00 eura)

Le Labo Santal 33 parfemsko ulje

Još jedan poznati favorit u obliku parfemskog ulja, Le Labo Santal 33 moćna je alternativa u spreju koja ne sadrži alkohol te je idealna za produživanje mirisa nakon tuširanja i nanošenja kreme.

parfemsko ulje | Autor: net-a-porter net-a-porter Foto: net-a-porter, Le Labo Santal 33 parfemsko ulje (114,50 eura)

Diptyque Voile Satin parfemsko ulje

Ovo suho ulje preporučuje se za korištenje više na kosi, nego na tijelu, kojoj daje predivan sjaj i miris mekog jasmina i šafrana.

parfemsko ulje | Autor: Diptyque Diptyque Foto: Diptyque, Voile Satin parfemsko ulje (52,00 eura)

& Other Stories Fleur de Mimosa parfemsko ulje

Jedna od cjenovno najpristupačnijih opcija parfemskog ulja je ovaj predivan cvjetni buket brenda & Other Stories, koji osim cvjetnih nota sadrži bergamot i badem, cedar te mošus.

parfemsko ulje | Autor: & Other Stories & Other Stories Foto: & Other Stories, Fleur de Mimosa parfemsko ulje (15,00 eura)

Byredo Susanne Kaufmann Bregenzerwald roll-on parfemsko ulje

Limitirana kolekcija poznatog beauty brenda s pionirkom prirodnog skincarea, Susanne Kaufmann donosi Bregenzerwald mirisno ulje koji slavi osjetnu povezanost njege kože i parfema. Miris odaje počast idiličnom austrijskom krajoliku, s notama borovine pomiješane s jasminom i slatkim smokvama. Kao i sva roll-on parfemska ulja, namijenjen je za nanošenje na pulsne točke za što snažnije upijanje i trajanje mirisa.

parfemsko ulje | Autor: Byredo Byredo Foto: Byredo, Susanne Kaufmann x Byredo Bregenzerwald parfemsko ulje (110,00 eura)

Parfemi s notom vanilije Možda vas zanima 13 najboljih parfema koji mirišu na vaniliju - i 13 mirisnih kategorija u kojima su pobjednici Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @moodpourtoi

Komentari 0