Beauty

Goldie Hawn (75) tvrdi kako je ovo domaće beauty sredstvo čudotvorno za kožu

  • Zvijezde stavljaju na svoju kožu isključivo skupu luksuznu kozmetiku?
  • E, pa to nije uvijek točno! 
  • Primjerice, favorit glumice Goldie Hawn je jedno domaće sredstvo koje možeš kupiti u svakom supermarketu 

Kad je riječ o beauty rutini, glumica Goldie Hawn voli kad je maksimalno nekomplicirana, ali učinkovita. Stoga ova 75-godišnja zvijezda koristi svestrani proizvod, podjednako dobar za kosu i kožu: kokosovo ulje! 

Prednosti za kožu i kosu 

S kokosovim uljem možeš čistiti svoje lice i ukloniti make-up, a možeš sama napraviti od njega masku za lice ili ga koristiti za njegu usana. Zbog velike količine masnih kiselina, kokosovo ulje daje puno vlage te poboljšava barijeru kože, a istovremeno poboljšava i prirodnu napetost kože te potiče stvaranje kolagena. Zbog toga je kokosovo ulje osobito idealno za zrelu kožu, zato jer intenzivno hrani i njeguje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Možda vas zanima 9 razloga zašto tvoja kosa tako voli kokosovo ulje Rubrika Beauty Beauty

Kokosovo ulje ne koristi se samo za njegu lica, nego i za njegu kose. Na primjer, za tretiranje suhih vrhova. Naime, kokosovo ulje sadrži vrijedan vitamin E, prirodni antioksidans koji kosu štiti od štetnih utjecaja okoline. Ulje stvara na našoj kosi nešto poput zaštitnog sloja koji se brine za to da kosa sjaji te bude lijepo meka i glatka. 

Kakva majka, takva i kćer 

Inače: i kćer Goldie Hawn, hollywoodska glumica Kate Hudson, voli kokosovo ulje. U jednom intervjuu otkrila je: „Kokosovo ulje koristim doslovno posvuda! Puno mi je lakše od ostalih ulja ili losiona te dopušta mojoj koži da diše, a opet je održava vlažnom i mekom.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Možda vas zanima Ako ovo radiš prije pranja zubi, nećeš tako često morati zubaru Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    da, baš!!!!!