Beauty
kratke frizure

Frizeri su složni: kraća kosa sve se više nosi. Ovih 7 frizura bit će pravi pogodak

  • Za one koji osjećaju kako bi kratka frizura bila spas, ali se pitaju kako bi im kraća kosa stajala i može li i dalje biti ženstvena, imamo odlične vijesti
  • Poplularnost kratke kose raste, dapače, više je različitih kratkih frizura među vodećim trendovima
  • Izdvajamo predivne trendovske frizure za kratku kosu, (ali ne sasvim kratku!). Možda je neka od njih tvoja sljedeća odluka!

Iako frizuru možemo promijeniti bilo kad, početak novog godišnjeg doba čini nam se kao prigodna prilika za nove promjene. Ako razmišljamo o novoj frizuri, posebno ako se radi o nekoj kraćoj, sad je idealno vrijeme, budući da je više kratkih frizura trenutno iznimno popularno. Uz klasični bob, tu su i box bob te talijanski bob, modernizirana verzija retro 'shag' frizure i još nekoliko drugih frizura za kraću kosu čija će se popularnost nastaviti tijekom cijele godine.

kratke frizure | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Foto: Instagram @haileybieber. kratke frizure

Uvijek chic i poprilično lake za stiliziranje, kratke frizure idealan su način da osvježimo svoju kosu za jesen i zimu!

1. Box bob

Kod box boba najvažnija je forma i struktura, što posebno možemo naglasiti razdjeljkom na sredini i ravno rezanim vrhovima.

kratke frizure | Autor: Instagram @anthonyholguin Instagram @anthonyholguin Foto: Instagram @anthonyholguin. kratke frizure

2. Mikro šiške

Ako već imamo frizuru boba, odlično osvježenje koje joj možemo dodati je i neka vrsta šiški, a mikro mini šiške koje blago padaju iznad obrva mogle bi biti cool odabir.

kratke frizure | Autor: Instagram @alyssainthecity Instagram @alyssainthecity Foto: Instagram @alyssainthecity

3. Zalizani bob

Trendy zalizana punđa teško je izvediva frizura na kratkoj kosi, no zato postoji odlična alternativa, u kojoj možemo zalizati cijelu kosu za chic glatku frizuru.

kratke frizure | Autor: Instagram @lacyredway Instagram @lacyredway Foto: Instagram @lacyredway. kratke frizure

4. Talijanski bob

Talijanski bob trendy je frizura prepuna volumena koju obožavaju i brojne slavne dame, a odlikuje ju i nešto dulja dužina kose te lepršavost.

kratke frizure | Autor: Instagram @bettinalooney Instagram @bettinalooney Foto: Instagram @bettinalooney

5. Fen frizura inspirirana 90-ima

U slučaju da je naša kosa nešto duža te ju već možemo nositi u podignutim frizurama repa ili punđe, umjesto ovog svakodnevnog rješenja, našoj kosi frizer za postizanje osvježenog looka može dodati lagane slojeve, inspirirane frizurama iz 90-ih, prepunim volumena, a kosu onda u istom stilu možemo i stilizirati.

kratke frizure | Autor: Instagram @lucyhale Instagram @lucyhale Foto: Instagram @lucyhale. kratke frizure

6. Barbie plavi bob

'Barbie' je najveći filmski hit ovog ljeta, a plava nijansa kosa kakvu nosi i Barbie, vrlo je popularna među bojama za kosu, a u bobu je možemo nositi stiliziranu ravno ili u nježnim i opuštenim valovima.

kratke frizure | Autor: Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa. kratke frizure

7. 'Shag' frizura

Razbarušena frizura puna volumena i slojeva, popularni 'shag', također je jedan od i dalje popularnih trendova u frizurama koju možemo nositi u kraćoj i dužoj verziji.

kratke frizure | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez. kratke frizure

Možda vas zanima Svijetli pramenovi uz lice tajna su blistavog izgleda kože Sarah Jessice Parker, tvrde profiji Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0