Beauty

Svijetli pramenovi uz lice tajna su blistavog izgleda kože Sarah Jessice Parker, tvrde profiji

  • Sarah Jessica Parker uz istančani modni stil, već godinama njeguje i prepoznatljivu frizuru u plavim nijansama, s prošaranim svjetlijim i tamnijim pramenovima kroz cijelu kosu
  • Na svečanoj večeri u palači Kensington ranije ovog tjedna, slavna glumica zablistala je u Elie Saab haljini koja je predivno istaknula njen preplanuli ten
  • Uz haljinu, blistavost njenoj koži dali su i svježi osunčani plavi pramenovi

Sarah Jessica Parker u srijedu je prisustvovala partyju u čast nje same i njenog supruga, glumca Matthewa Brodericka u palači Kensington, a glumica je za ovu posebnu priliku odabrala modnu kombinaciju u zelenim nijansama.

S tamnozelenom Elie Saab haljinom lepršave siluete i širokih rukava i s prorezom na nozi, Sarah je kombinirala sandale iz kolekcije vlastitog brenda SJP u svjetlijoj, metalik zelenoj nijansi, kao i svjetlucavu krupnu narukvicu. Uz nijanse zelene i njen preplanuli ten, predivno se složila i njena kosa stilizirana u blage valove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Možda vas zanima Volimo frizure koje odišu tihim luksuzom, a ovo su najljepše od najljepših! Rubrika Beauty Beauty

Glumica već godinama nosi neku varijantu plave boje u kosi, a najčešće je to spoj prošaranih plavih pramenova u raznim nijansama koji izgledaju kao okupani suncem, sa svjetlijim vrhovima i tamnijim korijenom.

Upravo je balayage prirodnog izgleda njen zaštitni znak, koji je usavršila u suradnji sa svojom dugogodišnjom frizerkom, Ginom Gilbert. Sarah Jessica Parker ovog je puta nosila nešto svjetliju verziju svoje prepoznatljive frizure s blago uvijenim pramenovima, što je posebno bilo vidljivo na svjetlijim pramenovima koji su nježno uokvirili njeno lice i oči te mu pružili svjetlinu i sjaj.

Na ovaj način uz nekoliko pramenova koji su svjetliji od ostatka naše kose, u beauty trendovima poznatijim kao 'money piece', možemo naglasiti crte našeg lica te mu pružiti zdraviji i blistaviji izgled!

Kate Middleton Možda vas zanima Nova frizura princeze od Walesa zaslužuje komentar: I Kate Middleton sad nosi trendy šiške Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Profimedia

Komentari 0