Beauty
talijanski bob

Nakon francuskog boba, ove sezone nosimo predivnu bob frizuru u talijanskom stilu

  • Frizura boba konstanta je u trendovima u frizurama svake sezone pa tako i ove proljetne
  • Među brojnim inačicama, sve se češće ističe nešto duža i lepršavija verzija ove frizure - talijanski bob
  • Talijanski bob već nose Zendaya i Simona Tabasco iz 'Bijelog lotosa', a ovu trendi frizuru posebno odlikuje svestranost, budući da kosu zbog zadržane duljine možemo stilizirati na više načina

Proljeće je idealno vrijeme za novu frizuru, a neke od poznatih holivudskih zvijezda ove sezone već nose novu verziju klasične frizure boba, bez koje nijedna proljetna sezona ne prolazi. Ova bezvremenska frizura ovog je proljeća dobila novu verziju, a riječ je o nešto dužoj i lepršavijoj varijanti boba, za koju su se odlučile i Zendaya i Simona Tabasco, zvijezda hit serije 'Bijeli lotos'.

talijanski bob | Autor: Instagram @simonatabasco Instagram @simonatabasco talijanski bob

Ovakav jednostavan, duži bob odlično će izgledati na svakom tipu kose te će joj pružiti nevjerojatan volumen i senzualnost u pokretu. Za razliku od glatkog francuskog boba, talijanski je bob mekši, razigraniji i slojevitiji te dosta svestran, budući da se zbog duljine kosa može nositi i raspuštena i podignuta, što dosta proširuje mogućnost stiliziranja. Talijanski bob možemo podići u rep ili chic punđu, pričvrstiti kopčom ili raspustiti kosu za opuštenu, ženstvenu frizuru.

talijanski bob | Autor: Instagram @bettinalooney Instagram @bettinalooney talijanski bob frizura

Možda vas zanima 15 bob frizura razdjeljkom sa strane koje pristaju svima, izgledaju chic i pomlađuju Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mélodie (@melodiebance)

Odlično će izgledati i u kombinaciji sa šiškama, a uvinuti rubovi trenutno će frizuri talijanskog boba pružiti više forme i pokreta.

Talijanski bob obično je duljine do kraja vrata, a unutarnji slojevi i tekstura pružaju mu poseban izgled, posebno kad se kosa prebacuje s jedne strane na drugu.

talijanski bob | Autor: Instagram @valentin.coiffeurcoloriste Instagram @valentin.coiffeurcoloriste talijanski bob

Talijanski bob savršen je odabir za one koji ne žele jednaku kraću frizuru svaki dan, budući da se može stilizirati na toliko načina te nam svaki dan pružiti osvježenje u vidu frizure!

frizure za proljeće Možda vas zanima 5 jednostavnih frizura koje su osvojile Instagram i mogu se smatrati proljetnim trendom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pixsell/Bestimage

Komentari 0