Beauty

15 bob frizura razdjeljkom sa strane koje pristaju svima, izgledaju chic i pomlađuju

  • Mnoge su domaće i strane zvijezde novu godinu dočekale s novom, kraćom kosom ošišanom na popularni bob
  • Ova frizura odlično će pristajati ženama bilo koje dobi, oblika lica i tena pa ne iznenađuje što je toliko omiljena
  • Postoji u bezbroj različitih varijanti prilagodljivih željama i tipu kose, a mi smo izdvojili 15 najljepših stilova

Iako je razdjeljak po sredini tijekom posljednjih nekoliko godina dobio i više od svojih pet minuta slave, znamo da si bob i razdjeljak po strani savršeno pristaju. I svi oni koji razmišljaju o osvježenju kose u novoj godini trebali bi razmisliti o upravo ovoj bombastičnoj kombinaciji koja je super jednostavna za održavanje, izgleda profinjeno, razigrano i chic u isto vrijeme, pristaje gotovo svakome i k tome još pomlađuje. Od superkratkih i tupih do nešto dužih valovitih i slojevitih kombinacija, ovo su naši favoriti!  

Bakreni bob s dubokom šiškom

 | Autor: Instagram @vitosatalino_official Instagram @vitosatalino_official

Klasični bob dužine do brade izvrsno je rješenje za sve one s tankom kosom. Osim što je super laka za nošenje, ova frizura odlično će pristajati ženama bilo koje dobi, građe i tena, i uvijek će izgledati sjajno!

Divlji bob s dubokim razdjeljkom

 | Autor: Instagram @victorkeyrouz Instagram @victorkeyrouz

Svi oni kojima jednostavan ravni bob nije dovoljan, neka isprobaju u priču dodati malo valova. Malo seruma za poboljšanje kovrča, koji potez prstima kroz kosu i savršena frizura je spremna.

Dugi bob s niskim razdjeljkom

 | Autor: Instagram @rodrigocintra Instagram @rodrigocintra

Lob, iliti dugi bob, najljepše će pristajati ženama s gušćom kosom. Nekoliko kovrča napravljenih figarom ili peglom za kosu i duboki razdjeljak na suprotnoj strani od one na kojoj ga najčešće nosimo bit će dovoljni za divan i voluminozan bob.

Plavi bob do brade sa šiškama

 | Autor: Instagram @beto_fariaa Instagram @beto_fariaa

Kraći straga i duži sprijeda, ovaj klasični bob neodoljivo podsjeća na frizure iz 90-ih. Uz tanke i nježne plave pramenove izgledat će super svježe i moderno. 

Super kratki ledeno plavi bob

 | Autor: Instagram @styled_by_carolynn Instagram @styled_by_carolynn

Bob s razdjeljkom po strani izgleda super slatko i odličan je odabir kako lice uokviriti na chic način. Kratki će bob sjajno izgledati uz pokoji krupni val, a sve što je potrebno za dobar styling je široka četka ili figaro i doslovno par minuta. Ipak ne želimo završiti s prečvrstim kovrčama!

Tupi bob s razdjeljkom sa strane

 | Autor: Instagram @sergeyshapochka Instagram @sergeyshapochka

Precizno rezane frizure izgledaju posebno elegantno. Besprijekorno ravan i ujednačen, ovakav je elegantni bob poput umjetničkog djela. I samo djeluje zahtjevno jer ga je zapravo jako lako stilizirati - fen i par poteza četkom su sve što je potrebno.

Klasični bob u vatrenoj nijansi 

 | Autor: Instagram @rodrigocintra Instagram @rodrigocintra

Klasični bob uvijek je dobar izbor. Ova frizura savršeno je svestrana i pristaje svakom obliku lica i teksturi kose, a onima s okruglim ili četvrtastim oblikom lica najbolje će pristajati uz puno volumena.

Plavi bob s raskošnom šiškom

 | Autor: Instagram @romeufelipe Instagram @romeufelipe

Svi oni koji misle da bi tupo rezani bob na njima izgledao prestrogo, neka ga pokušaju razigrati dugim tankim šiškama. Sav ostatak kose bio bi iste duljine, a šiške bi na lijep način uokvirile lice.

Teksturirani i raščupani bob 

 | Autor: Instagram @sergeyshapochka Instagram @sergeyshapochka

Ovakva je verzija najbolji dokaz da bob ne mora nužno biti strukturiran i uglađen. Dovoljno ga je osušiti prirodno i nanijeti malo seruma za učvršćivanje kovrča za vrlo pariški i ležeran look.

Asimetrični bob s dubokim razdjeljkom

 | Autor: Instagram @victorkeyrouz Instagram @victorkeyrouz

Ima žena koje bob obožavaju u toj mjeri da ga nose doslovno godinama. Jasno je da im se u tom sučaju povremeno može javiti zasićenje, a dovoljno je jednu stranu ostaviti dužu od druge za zanimljivo osvježenje.

Francuski bob s razdjeljkom sa strane

 | Autor: Instagram @marci_and_the_mane Instagram @marci_and_the_mane

Vjerojatno ne postoji slađa frizura od kovrčavog boba. Nešto kraća duljina do brade elegantno će istaknuti vrat i lijepo naglasiti crte lica te ga uokviriti na najslađi i najrazigraniji način.

Super elegantni bob

 | Autor: Instagram @vitosatalino_official Instagram @vitosatalino_official

Jednostavan i lako prilagodljiv, ovaj će bob pristajati doslovno svima. Ova će malo dulja verzija najbolje izgledati izvučena krupnom četkom za maksimalan volumen.

Neuredni bob

 | Autor: Instagram @rodrigocintra Instagram @rodrigocintra

Duboki razdjeljak sa strane u kombinaciji s mekanim, teksturiranim valovima odlična su opcija i za party look i za dnevni izlazak s prijateljima. Malo paste za matiranje i laka za kosu dovoljno je da izdrži cijeli dan i cijelu noć.

Dugi slojeviti bob

 | Autor: Instagram @esalonhair Instagram @esalonhair

Svi koji vole puno volumena, a nisu ljubitelji pretjerano strukturirane kose, mogli bi se oduševiti idejom boba razigranog brojnim slojevima koje će se prilagoditi svim njihovim željama.

Bob iz starog Hollywooda 

 | Autor: Instagram @beauty.concept.salon Instagram @beauty.concept.salon

Naizgled kompliciran, ovaj je stil zapravo vrlo lako postići. Sve što je potrebno je figarom uviti svu kosu u istom smjeru, pustiti da se pramenovi ohlade i nježno ih četkati dok se svi zajedno ne stope. I uvijek će izgledati glamurozno i vrlo profinjeno.

 

Photo: Instagram @romeufelipe

Komentari 0