Stars
Emma Stone

Emma Stone odustala je od crvene kose - drastično ju je skratila i postala plava poput Šveđanke

  • Emma Stone odabrala je cool ženstveni bob za svoju novu frizuru
  • Škare su imale pritom dosta posla jer kosu je skratila za 15-ak centimetara prema našoj procjeni
  • No gotovo kratka frizura nije najdrastičnija promjena, ovdje je i boja, vrlo svijetla nijansa plave

Iako u svom posljednjem filmu 'Poor Things' Emma Stone ima vrlo dugu i crnu kosu (o-ho! Takvu je još nismo vidjeli!) njezina najprepoznatljivija frizura je srednje dugačak bob s razdjeljkom sa strane i upečatljive crvene boje. Kad nam napamet padne Emma Stone, u glavi uvijek imamo tu prirodno crvenkastu kosu... No s drastičnom promjenom izgleda glumice pohvalio se njezin frizeraj...

Oscarovka se odlučila za znatno kraću frizuru, čak 15-ak centimetara kraću, ovjavila je njezina dugogodišnja frizerka Mara Roszak. I, naravno, podijelila na instagramu fotografiju koja je tome svjedočila. Transformacija je započela prije nekoliko tjedana kada je Emma uz pomoć snažnog izbjeljivača postala vrlo, vrlo svijetla plavuša. Šišanje je došlo nakon toga jer je glumica poželjela "svježi, zdravi rez nakon izbjeljivanja".

Bob kakav su supermodeli nosili 90-ih najglamuroznija je verzija volumena u kratkoj kosi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Stilistica za kosu dodala je i jasan opis ove, kako ju je nazvala, "cool girl bob frizure", za one koji bi možda željeli tako nešto naručiti i kod svog frizera. Riječ je, dakle, o frizuri čija duljina varira od one tik ispod brade do one malo duže i ošišana pod vrlo malim kutom, s tim da su prednji dijelovi malo duži od ostalih kako bi se stvorila super-suptilna dimenzija, kaže Mara.

Možda vas zanima U zadnjoj objavi Nicole Kidman je pokazala kako joj kosa zapravo izgleda. Već smo zaboravili... Rubrika Life&style Life&style

Ona i glumica već su duže vrijeme razgovarale o promjeni i kakva bi ona trebala biti, a istu su napravile jučer. Roszak je također opisala kako stilizirati novu frizuru da dobijemo "elegantni stil bez napora", a pritom se malo i reklamirala. Naime, od početka do kraja koristila je proizvode vlastite linije za kosu uključujući RŌZ Foundation šampon i regenerator nakon čega je dva puta nanesen RŌZ Milk Hair Serum. Kosa je osušena gotovo sasvim ručnikom, a zatim fenirana u opuštene valove te je stiliziranje završeno s RŌZ Santa Lucia uljem za oblikovanje za sjaj i jednom pumpicom MILK seruma za kosu za "de-puff". Savršena kombinacija za stiliziranje koja pritom "kosi nakon izbjeljivanja daje potrebnu hidrataciju i njegu", kaže.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0