Life&style

U zadnjoj objavi Nicole Kidman je pokazala kako joj kosa zapravo izgleda. Već smo zaboravili...

  • Ima li nešto što ne može izvesti  Nicole Kidman, od uloga koje će odglumiti, do fizičkih transformacija? 
  • Posljednjih se godina dosta govori o njezinom izgledu, razglaba o estetskim zahvatima, no nitko ne može osporiti da je u svakom javnom i profesionalnom pojavljivanju do zadnjeg detalja sređena 
  • Njezina najnovija objava na Instagramu zato je nešto drukčija, podsjetila nas je kakvu kosu Nicole doista ima, jer odavno je nismo vidjeli neispeglanu. Kosu, ne nju

Nicole Kidman, 55-godišnja glumica i oscarovka uzela je stanku od svojih uobičajenih poslova kako bi objavila fotografiju sebe u otkačenoj haljini te s iznenađujućom frizurom koja odudara od njezinih tipično izravnatih pramenova. Moramo primijetiti i dašak nostalgije te povratak prirodnoj kosi, koju je nekako češće nosila 90-ih i ranih 2000-ih.

Na prvom slajdu Kidman je uhvaćena kako se smiješi nekome iza kamere. Nosi zadivljujuću svijetloplavu haljinu od čipke koja se veže na dekolteu. Ali što je doista zadivljujuće? Njezina puna glava kovrča, što je znatna promjena nakon njezinog posljednjeg looka na dodjeli Oscara u kojem je nosila trendovsku 'raščupanu' kosu.

Gwyneth Paltrow Možda vas zanima Gwyneth Paltrow ima novu terapiju ozonom - nezgodni postupak mnogi su odlučili zaobići u širokom luku Rubrika Stars Stars

Na drugom i trećem slajdu nalaze se portreti izbliza snimljeni u zatvorenom s prirodnim osvjetljenjem, dok glumica stoji na balkonu dajući nam bliži pogled na svaku kovrču koja izgleda kao kombinacija beach waves frizure i klasičnih uvojaka.

Ne iznenađuje da je objava prikupila više od 100.000 pregleda u manje od 24 sata. Jill Wagner, glumica koja s Kidman glumi u nadolazećoj seriji 'Lioness', izrazila je podršku zvijezdi napisavši: „Love your curls“ („Voli svoje kovrče“). 

Ova objava je nastala za vrijeme snimanja serije 'Lioness' u Mallorci u Španjolskoj. U videu su Kidman i Zoe Saldaña nasmijane. 

Predma su detalji o seriji uglavnom tajni, znamo da Taylor Sheridan, koji nam je donio hit televizijske serije poput 'Yellowstone' i 'Gradonačelnik Kingstowna', radi ovu novu dramsku seriju za Paramount+, a temelji se na stvarnom CIA-inom programu i „prati mladog marinca regrutiranog da se sprijatelji s kćeri terorista kako bi srušio organizaciju iznutra“.

Zvjezdana glumačka postava uključuje Zoe Saldañu, Morgana Freemana i Nicole Kidman, a jedva čekamo da izađe trailer…

Billie Eilish Možda vas zanima Glumački debi Billie Eilish: Jeziva djevojka koju glumi pjevačica u seriji 'Swarm' inspirirana je stvarnim kultom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@nicolekidman
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobra nicol