Beauty

Fantastična je! Zbog nove frizure Jennifer Lopez odmah smo poželjele otrčati frizeru

  • Latino diva Jennifer Lopez svojom novom frizurom oduševila je obožavatelje, ali i nas
  • Pjevačica fantastično nosi voluminozni bob, jednu od najpoželjnijih frizura ove jeseni
  • Premda djeluje izuzetno komplicirano, stručnjaci otkrivaju da je ovaj izgled vrlo jednostavno postići

Ako ih ne nameće, pjevačica Jennifer Lopez fantastično slijedi nove trendove u oblikovanju i stiliziranju kose. Ovoga puta pažnju javnosti privukla je fotografijom na kojoj je možemo vidjeti s novom frizurom - voluminoznim bobom.  Za ovaj izgled zaslužan je njezin dugogodišnji frizer Chris Appleton koji se svojim najnovijim frizerskim djelom pohvalio na vlastitom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s the length for me 💫

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Možda vas zanima Naša kosa otkriva mnogo o našem karakteru - čak i koliko imamo novaca Rubrika Life&style Life&style

Prema riječima drugog poznatog frizera Jay Birminghama pjevačica uvijek sjajno ide ukorak s aktualnim trenovima, a ni ova situacija nije iznimka. "2020. je glavni bob pokret, duga kosa jednostavno više nije toliko zanimljiva. Ovaj neodređeni, moderni izgled boba ima šik vibracije", otkrio je za Glamour.

Isto tako, s ovom tvrdnjom slaže se i kolumnist navedenog portala Larry King, koji napominje da je ovaj stil apsolutno savršen ako imate prirodno valovitu kosu. "Slatko je, ženstveno i zabavno. Također donosi osjećaj svježine u odnosu na trendove koje smo vidjeli posljednjih godina."

Možda vas zanima Kosa ti je sve rjeđa i tanja? Ovih šest frizura uspješno će to prikriti Rubrika Beauty Beauty

Priznajemo, već na prvi pogled smo i sama poželjele frizuru baš poput J.Lo, no činilo nam se kako je postizanje sličnog 'looka' suviše komplicirano. No, ako je vjerovati riječima stručnjaka, nismo imale pravo...Naime, slavni frizeri napominju kako je sličnu frizuru vrlo lako postići. Za njezinu postojanost nakon izlaska iz frizerskog salona ključno je održavanje kod kuće. Pri oblikovanju važno je na mokru kosu upotrijebiti dobru kremu za oblikovanje prije nego što krajeve uviješ uz pomoć sušila za kosu i četke.

Možda vas zanima Koliko je zdrava tvoja kosa? S ovim brzim testom ćeš to lako otkriti Rubrika Beauty Beauty

Dodatni volumen ćeš postići tako da kosu sušiš s glavom nagnutom naopako. Ako kovrče prirodno ne sjedaju na svoje mjesto, upotrijebi uvijače te izvedi kovrče različite debljine. Poigraj se smjerovima te izmjenjuj pramenove koje ćeš uviti prema licu i one koje ćeš uviti od njega. Glavna stvar koju trebaš upamtiti je da pri postizanju ovog izgleda trebaš vrhove stilizirati prema van.

Photo: Instagram

Komentari 0