Beauty 03. rujna 2020.

Frizeri su najavili: ovih 5 frizura će se najviše nositi ove jeseni

Instagram@katgraham.
  • U jesen s novom frizurom? Pa, evo što se od trendova nudi...
  • Nisu potrebni veliki zahvati. Da samo prišapnemo: šiške, i to dvije vrste su vrlo nošene
  • Frizeri ne odustaju niti od povratnika iz 70-ih, shaggyja - privikni se na ideju

Na kraju ljeta svi smo spremni za odlazak frizeru, što zbog suhih vrhova, što zbog želje za promjenom. Ipak počinje nova radna godina, opet smo u gradovima... treba se malo ozbiljnije srediti. Kako novi počeci ne znače samo pofarbati izrast, možda te kopka ideja o novoj frizuri. Pa evo što su najavili frizeri...

Možda vas zanima... One su pobijedile! Jesi li znala da su ove slavne žene izborile bitku s teškom bolešću? Rubrika Life&style Life&style

1. Šiške

Šiške su se vratile pa su tako u najavi i kao veliki hit za jesen. Ako ne znaš, prednosti su: privlače pogled na oči i ističu jagodice. Šiške koje se sada nose nisu stroge ni ravno odrezane pa kad postanu preduge možda se možeš ohrabriti i sama ih malo recnuti. Ove jeseni neka šiške budu meke, duljine do obrva, malo duže sa strane da prijelaz prema ostatku kose ne bude previše naglašen.

2. Lob

Većinom smo na kraju ljeta jako raspoloženi za šišanje pa čak i promjenu frizure, ali kao ostaješ na lobu koji si do sad nosila, znaj da frizeri tvrde da je on konstanta. I dalje ostaje u modi, neuništiv već nekoliko sezona. I to u svim varijantama, kraći i duži, ravan i valovit, s razdjeljkom na sredini ili sa strane, zataknut iza uha ili napola podignut... Baš u toj raznolikosti tajna je njegove dugovječnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption or Emoji for each vibe.... GO! 🧚🏼‍♀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

3. Shaggy

Malo smo se čudili povratku ove frizure iz 70-ih, ali kako je samouvjereno nose Miley Cyrusi i drugi celebi, pomalo su uvjerili i nas. Shag haircut ili neuredno odnosno nepravilno i slojevito ošišana kosa, sa šiškama i vrhovima različite dužine nevjerojatno je jednostavna za stiliziranje. Opereš je, razbarušiš, staviš malo pjene i pustiš da se sama osuši. Frizer će je ošišati ovisno o tome kakva je tvoja prirodna kosa, ravna ili kovrčava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤 @mileycyrus x @tomford | color by me | styled by @brycescarlett | makeup by @jameskaliardos

A post shared by tauni dawson (@taunidawson) on

4. Zavjesa šiške

Kad nekoliko mjeseci ne možeš frizeru (kao što nismo mogli proljetos) frizure koje je lako održavati su blagodat. Zavjesa - šiške rastu vrlo dostojanstveno, ne treba ih često šišati, a ako i prerastu dužinu na koju si navikla, nije nikakva tragedija. Srećom, sad su i popularne. Idu uz kosu svih dužina i tekstura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BANGIN BRUNETTE 💥 @marianna_hewitt #901girl

A post shared by tauni dawson (@taunidawson) on

Možda vas zanima... Ove jeseni želiš skratiti kosu? Jedna od ove četiri hit frizure možda je stvorena za tebe Rubrika Beauty Beauty

5. Volumen

Na velika se vrata ove jeseni vraća volumen u kosi. Zato, molimo fen i četku u ruke, kao i proizvode za volumen. Uh, koliko posla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bombshell #brunette 💣| #901girl @beesrich hair change is up on my story! Check it out before it's gone 💁🏻

A post shared by tauni dawson (@taunidawson) on

 

Komentari 0