Beauty

Energija New Yorka u bočici parfema: Mirisi Bond No. 9 godinama su na popisu najpoželjnijih

  • Naziv Bond No. 9 nastao je prema ulici u kojoj se nalazi središnjica brenda, 9 Bond Street, u luksuznoj njujorškoj četvrti NoHo
  • Zahvaljujući kombinaciji mirisnih nota, parfeme Bond No. 9 redovito objavljuju prestižni modni časopisi poput Voguea, a obožavaju ih i slavni
  • Bond No. 9 može se pronaći u parfumeriji Belodore, najvećoj regionalnoj trgovini niche parfema u Ilici 7

Grad koji nikada ne spava. Prijestolnica svijeta. Vječna inspiracija. Destinacija iz snova. Sve to i mnogo više je čarobni New York. Velika jabuka desetljećima nadahnjuje glazbenike, filmaše, umjetnike i modni svijet, a isto se dogodilo i Laurice Rahme kada je 2003. osnovala parfemsku kuću Bond No. 9.

Naziv je nastao prema ulici u kojoj se nalazi središnjica brenda, 9 Bond Street, u luksuznoj četvrti NoHo. Brend sadrži opsežnu liniju luksuznih ženskih, muških i uniseks mirisa inspiriranih četvrtima New Yorka. Chinatown, Little Italy, New Haarlem, West Broadway, West Side i Wall Street su samo neki od dijelova grada čiji su mirisi upakirani u bočicu ove mirisne senzacije.

 | Autor: Belodore Belodore

U osmišljavanju svakog mirisa Laurice Rahme vodi se isključivo osjećajem, a isto vrijedi i za bočicu parfema za čiji oblik kaže da je dizajnirana da izgleda kao osoba.

"Jednom kad imate osobu, možete je odijevati u različite kombinacije. Ista bočica, ista osoba, ali izgleda drugačije", objasnila je.

Možda vas zanima 'Melodies of June' prvi je hrvatski niche parfem, a njegov kreator otkrio nam je sve o ovom mirisnom putovanju Rubrika Beauty Beauty

Zahvaljujući kombinaciji mirisnih nota, parfemi Bond No. 9 godinama se nalaze na popisima najpoželjnijih koje objavljuju prestižni modni časopisi poput Voguea, a obožavaju ih i slavni.

 | Autor: Belodore Belodore  | Autor: Belodore Belodore

Bond No. 9 kao i druge kultne niche parfeme kao što su Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Casamorati i Acqua di Parma možete pronaći u parfumeriji Belodore, najvećoj regionalnoj trgovini niche parfema u zagrebačkoj Ilici 7 i u online trgovini. Osim vrhunskih mirisa, očekuju vas i premium skincare brendovi uključujući Swiss Perfection, Dr. Barbara Sturm, Grown Alchemist i Margy's te luksuzne svijeće i mirisi za interijere.

 | Autor: Belodore Belodore

Ljubitelje Belodore asortimana razveselit će vijest da se uskoro otvara još jedna zagrebačka trgovina i to u Arena Centru.

Jo Malone 'Wood Sage & Sea Salt' Možda vas zanima 7 parfema koji mirišu na more i sol, a voli ih i vojvotkinja Meghan Markle Rubrika Beauty Beauty
Photo: Belodore

Komentari 0