Beauty

Eliksir za njegu tijela i hidratizirajuća maglica za lice, novi su proizvodi koji dolaze iz Uchke

  • Uchka organska kozmetika nudi jedinstvene kozmetičke preparate namijenjene svima koji drže do  zdravlja i dobrog izgleda, a sad su s dva nova proizvoda proširili svoju ponudu
  • U dva nova Uchka premium proizvoda nalaze se esencije divljeg samoniklog bilja, a riječ je o eliksiru za njegu kože tijela te hidratizirajućoj maglici za lice
  • Svi unikatni proizvodi brenda obogaćeni su divljim darovima prirode pretočenim u aktivnu njegu lica i tijela

Hrvatski brend organske kozmetike, uchka svoj je asortiman za proizvoda za prirodnu njegu lica obogatio s dva nova, Bi-Phase Body Elixirom i Balancing Mistom. Ove vijesti dolaze u savršeno vrijeme kad se polako počinjemo pripremati za ljeto te naglasak još više stavljamo na hidratantnu njegu kože.

uchka novi proizvodi | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Unikatna aktivna njega lica proširena je tako proizvodima koji su kao i ostatak asortimana bazirani na esencijama divljeg ljekovitog samoniklog bilja prikupljenih wildpicking metodom s lokacija Učke, Rta Kamenjak, Ćićarije i Banjola. 

Bi-Phase Body Elixir

Bi-Phase Body Elixir za cjelovitu njegu kože tijela eliksir je s obiljem karotenoida namijenjen dubinskoj obnovi i hidrataciji kože, sprječavanju reakcija fotoosjetiljivosti i ubrzanju tamnjenje te će koži vratiti sjaj, prirpemiti ju za sunce i istodobno potaknti zdravo tamnjenje, a posebno će biti učinkovit na devitaliziranoj, blijedoj, suhoj i zreloj koži.

uchka novi proizvodi | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Jedan od ključnih aktivnih sastojaka novog eliksira je ručno rađeni macerat organske mrkve upotpunjen umirujućim i osvježavajućim esencijama divlje branog matičnjaka i mente te prirodnim hidratizatorima, poput gela crvene alge i fitoskvalana dobivenog iz maslina.

uchka novi proizvodi | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Možda vas zanima Svjetske zvijezde ih obožavaju, a sve o nutritivnim infuzijama ispričala nam je Dr. Christina Khouri koja ih radi kod nas Rubrika Life&style Life&style

uchka novi proizvodi | Autor: uchka.eu uchka.eu Bi-Phase Body Elixir, (45,00 eur)

Balancing Mist

Uchkin novi osvježavajući Balancing Mist sadrži mješavinu tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih esencija te služi kao prvi korak njege kože nakon čišćenja lica, osvježenje i rehidraciju tijekom dana te fiksiranje makeu-upa. Lagana balansirajuća maglica biljnog mirisa predivno će tonizirati kožu lica i ostaviti ju mekom te ju pripremiti za naredne korake njege.

uchka novi proizvodi | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Sadrži hidrolate divlje branog matičnjaka i mente koji na kožu djeluju osvježavajuće i umirujuće, protuupalno i antioksidativno.

uchka novi proizvodi | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Možda vas zanima Iza divnog mirisa ulja ruže, kriju se i brojne blagodati za našu kožu Rubrika Beauty Beauty

uchka novi proizvodi | Autor: uchka.eu uchka.eu Balancing Mist, (40,00 eur)

Photo: Instagram @uchkacosmetics

Komentari 0