Beauty

Drogerije i kozmetički brendovi za Dan žena dijele super popuste - ulovi ih!

  • Na naše veselje Dan žena odlučile su proslaviti i drogerije popustima na beauty proizvode
  • Poslati dragoga ili kupiti sama? Može oboje, ako se nas pita!
  • Popusti idu i do 50 posto - sretan ti Dan žena!

Povodom Međunarodnog dana žena, koji se obilježava 8. ožujka, brojne drogerije dijele odlične popuste kojima žele proslaviti ljepotu i snagu žene. Ukoliko trebaš popuniti svoje make up police, odlučili smo napraviti mali pregled za tebe. Evo što smo pronašli:

Možda vas zanima Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti Rubrika Život Život

DM drogerije

DM drogerije žene slave cijeli mjesec, a svoju posebnu ponudu predstavili su u katalogu. Sniženi su mnogobrojni proizvodi za ljepotu i njegu tijela, a ističe se veliki izbor sniženih parfema. Na popustu su brojni parfemski klasici poput Dolce&Gabbana The Only One Women, ali i odlični komadi kozmetike poput L'Oreal Paradise Extatic maskare.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Dolce&Gabbana The Only One (s 499,90 kn na 399,90 kn), Elizabeth Arden Green Tea EDT (sa 129,90 kn na 79,90 kn)

 

Bipa 

U Bipa drogerijama Dan žena traje cijeli tjedan, ali tek ako gorivo toče na Tifon benzinskim crpkama. Žene koje tamo natoče gorivo do nedjelje na blagajni će dobiti kupon s kojim ostvaruju 50% popusta na jedan proizvod po izboru u svim Bipa drogerijama. Ponuda, nažalost, ne vrijedi na crpkama po autocesti, ali na svim drugima vrijedi. Ukoliko trebaš točiti gorivo, stvarno se isplati.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Catrice Glow Illusion puder u prahu ( s 44,90 kn na 22,45 kn), Aura total PRO tekući puder (s 84,90 kn na 42,45 kn)

Pink Panda

Jedan od najpopularnijih platformi za online naručivanje kozmetike ima veoma posebnu ponudu za Dan žena. Ukoliko uđeš na njihov web, pronaći ćeš kod GIRL-POWER pomoću kojeg možeš besplatno dobiti tajanstveni poklon paket s do 5 full size make up proizvoda. Jedini uvjet da bi koristila kod je da napuniš košaricu s proizvodima u vrijednosti 220 kn. Dakle, ako si mislila obavljati narudžbu s Pink Pande, sad je pravo vrijeme.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Revolution set kistova (133,99 kn), Revolution kremasti korektor (44,99 kn)

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Bourjois 

Iz brenda Bourjois objavili su kako Dan žena slavi i brend, neovisno o drogerijama u kojima se prodaje. Od 01.03 do 15.03. uz kupnju tekućeg pudera poklanjaju Rouge Fabuleux - njihov novi ruž za usne koji smo već recenzirali! Već je poznato da Bourjois ima genijalne pudere, a ruž je uistinu prvoklasne kvalitete. Ponudu je moguće iskoristiti u DM-u, Bipi i Mulleru.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bourjois Air Mat (107 kn), Bourjois Rouge Fabuleux (89,90 kn)

Vichy 

Povodom Međunarodnog dana žena svoje je cijene snizio i popularni skincare brend Vichy. Oni nude 30% popusta na sve Vichy anti-age komplementarne njege. Popust se odnosi na noćnu njegu, njegu oko očiju i serum iz linije Slow Age, Idealia, Liftactiv i Neovadiol. Proizvode možeš naručiti online u Mojoj ljekarni.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Vichy Slow Age noćna krema (sa 168,97 kn na 118,5 kn)

Douglas parfumerije

I parfumerije Douglas su u slavljeničkom raspoloženju pa povodom Dana žena, 7. i 8. ožujka, daju 15% popusta na sav make up. Ovo je možda prava zgoda da se počastiš kojim luksuznijim komadom za svoj kozmetički stolić. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Benefit 24-HR Brow Setter (s 215 kn na 182,75 kn), Pretty Vulgar Bury Them With A Smile ruž za usne (sa 155 kn na 131,75 kn)

 

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0