Beauty

Dobar puder ne mora vrijediti bogatstvo; ovi ne koštaju puno, a rade jednako dobar posao kao i puno skuplje varijante

  • Dostupnih beauty proizvoda danas postoji više no ikad prije, a iako se ponekad u (pre)širokoj ponudi teško snaći, sa svakom novom inovacijom konkurencija je sve veća, a proizvodi sve bolji
  • Dok su nekada vrhunske formule bile rezervirane za ekskluzivne brendove i one dubljeg džepa, danas su dostupne i u drogerijskom rangu
  • Od inovativnih opcija poput pudera u obliku seruma do kremastih pudera u stiku, izdvojili smo one najbolje koji će nam dati luksuznu formulu za i više no pristojnu cijenu

Industrija ljepote posljednjih godina raste i širi se brže no ikad prije pa tako izdavanju novih inovativnih proizvoda svjedočimo svake sezone i svakog mjeseca, a nerijetko imamo osjećaj da na inovacije nalijećemo na dnevnoj bazi. Iako se u tolikoj gomili opcija ponekad teško snaći, (što) više proizvoda je zapravo za sve nas dobra stvar jer ona znači više mogućnosti i više tržišne konkurencije, a samim time i sve bolje proizvode po sve pristupačnijim cijenama.

Sofisticirane proizvode za dovođenje tena do savršenstva, dostupne u širokom rasponu nijansi više ne pronalazimo isključivo u luksuznim buticima, već su nam sve dostupnije cjenovno pristupačnije opcije, a najveća se revolucija ili bolje rečeno pomak nabolje dogodio u svijetu pudera. Kvalitetne i dugotrajne formule u širokom rasponu nijansi napokon su postale standard, čak i u našim lokalnim drogerijama (i na njihovim web stranicama).

L'Oreal | Autor: Instagram@L'Oreal Instagram@L'Oreal

Ne samo da je ogroman napredak vidljiv u raznolikosti u nijansama, već i u samim formulama i završnici. Od onih lakših koji dopuštaju našoj koži da diše, do pudera s punim prekrivanjem, danas postoje kvalitetne opcije za svakoga, bez obzira na to kakav izgled preferirali. Od inovativnih opcija kao što su puderi u obliku seruma do kremastih pudera u stiku, dočekali smo da živimo u trenutku kada i najbolji i najluksuzniji proizvodi imaju svoj pandan dostupan po značajno nižoj cijeni, a izdvojili smo one najbolje koji će nam dati luksuznu formulu za i više no pristojnu cijenu.

Možda vas zanima BB ili CC krema: otkrij koja je bolja za tvoj tip kože Rubrika Beauty Beauty

Maybelline Fit Me! Matte & Poreless Foundation ostavlja kožu glatkom, baršunastom i prekrivenom - ali nikad ljuskavom. Drogerijska baza omekšava izgled pora i kontrolira višak sebuma, čineći formulu bez sjaja izvrsnom opcijom za sve s masnijom kožom.

 | Autor: PR 46,90 Kn; Lijepa.hr PR 46,90 Kn; Lijepa.hr

Revlon Photo Ready Candid Skin Foundation po svojoj teksturi više spada u područje toniranih hidratantnih krema nego među pudere. Ovaj vrlo kremasti i iznenađujuće gust puder izgleda poput naše kože, a njegovo su prekrivanje i trošenje tipični za dobar puder srednjeg prekrivanja. Lijepo se nanosi i blenda, jako je dobar na koži i ne stvara bore. Drugim riječima: odlična baza koja je dobra za naše lice i koja se prekrasno nosi cijeli dan.

 | Autor: PR 85,88 Kn; Amazon PR 85,88 Kn; Amazon

The Ordinary Coverage Foundation dolazi u dvije formule — prozirnoj podlozi u obliku seruma i podlozi s punim prekrivanjem. Oba su lagana i k tome poboljšavaju našu hidratantnu kremu ili SPF, a mogu se nositi i samostalno takvi kakvi jesu. Jesmo li spomenuli da dolaze u 21 nijansi, od one najsvijetlije do najtamnije?

 | Autor: PR 63,00 Kn; Superskin.hr PR 63,00 Kn; Superskin.hr

Nyx Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation jedna je od najpristupačnijih i najinkluzivnijih drogerijskih opcija. Kremasta, tekuća podloga s punim prekrivanjem se nježno nanosi, ali je prepuna pigmenta koji prikriva promjene boje, nesavršenosti i sve mrlje koje su se pojavile nepozvane. Osim toga matira kožu i pomaže u kontroli masnoće i neželjenog sjaja tijekom dana, kako bismo blistali samo na onim dijelovima na kojima želimo.

 | Autor: PR 97,49 Kn; Pinkpanda.hr PR 97,49 Kn; Pinkpanda.hr

L'Oréal Paris True Match vjerojatno nam je svima itekako dobro poznat, i to apsolutno s dobrim razlogom. Prvi put lansiran još 1994. godine, ovaj je puder već godinama jedna od najboljih drogerijskih opcija. Sve one koji ga već dugo obožavaju samo je dodatno oduševila dostupnost nekoliko desetaka novih nijansi, a što je dodatan razlog zašto bi mu šansu trebali dati svi oni koji to još nisu učinili, a pogotovo svi oni koji redovito muku muče s pronalaskom savršene nijanse. 

 | Autor: PR 109,90 Kn; dm PR 109,90 Kn; dm

Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick puder je koji se uspio prodati u više od 11.000 primjeraka u samo dva sata kada je proizvod prvi put lansiran u Ujedinjenom Kraljevstvu, itekako opravdano. Ekstra kremasti stik pruža potpunu i ujednačenu pokrivenost, besprijekorno se stapajući s našom kožom i pružajući joj nježno rosni završetak. Uz raspon od dostupnih 18 nijansi, baš svatko lako može pronaći najbolju opciju za besprijekoran ten, kao i opcije za konturiranje ili sjenčanje lica.

 | Autor: PR 59,99 Kn; Pinkpanda.hr PR 59,99 Kn; Pinkpanda.hr

Photo: Instagram @lorealparis

Komentari 0