Beauty

Diorov parfem Sauvage postao je najprodavaniji miris na svijetu

  • Diorovi parfemi mnogima su omiljeni mirisi, ali prema rezultatima s tržišta, jedan je posebno omiljen
  • U 2021. Dior Sauvage bio je najprodavaniji miris na svijetu među muškim i ženskim parfemima
  • Odlikuju ga snažne i plemenite note te zavodljiv miris

Prepoznatljivi Diorov miris, Sauvage postao je najprodavanijim parfemom na svijetu, uključujući i muške i ženske mirise.

Avantura je započela 2015., izvanrednom kreacijom Francoisa Demachyja, koji je tada stvarao parfeme za Dior i odlučio se za živahne i bogate note naranče bergamota te puderastih i drvenastih nota. Intenzivan i moćan miris bogat je sirovim materijalima koji su iznenadili i osvojili obožavatelje diljem svijeta.

Sauvage Universe podijeljen je na četiri dijela, koji se razlikuju po intenzitetu. Senzualan i misteriozan Sauvage Sauvage Eau de Toilette, Sauvage Parfum uglađenog šarma te Sauvage Elixir, sofisticiran i jak. Elixir je poseban po tome što pomiče granice po koncetraciji parfema u mirisu.

Parfem se po prvi put na tržištu pojavio još prije nekoliko godina, točnije 2015. te je od tada jedan od omiljenih mirisa mnogima. Ostvario je izniman uspjeh, a dašak svježine koji unosi osvojio je čini se čitav svijet.

Dior Sauvage | Autor: Dior/Screenshot Dior/Screenshot

Možda vas zanima Žena posjeduje stotine parfema, ali samo su tri kojima muškarci ne mogu odoljeti Rubrika Life&style Life&style

Priča je to o fenomenu Diorovog muškog mirisa koji je po prvi put u 2021. uspio stati osvojiti titulu najprodavanijeg parfema na svijetu. Do sada su prvo mjesto bez iznimke u povijesti parfema uvijek zauzimali ženski mirisi. Njegov pobjednički položaj znači da se u 2021. godini svake tri sekunde prodala jedna bočica Dior Sauvage parfema.

2021. Dior Sauvage otvorio je vrata i novoj generaciji Diorovih parfema, slijedeći održivi put. Bočice ovog parfema 100% se mogu ponovno puniti.

Dior Sauvage od samog je početka bio uspješan i tražen miris. Dvije godine nakon lansiranja, 2017., postao je tržišni lider u Engleskoj i Italiji, za muške i ženske mirise zajedno.

Dior Sauvage | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Prošle je godine dostigao mjesto najprodavanijeg parfema u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je istovremeno rastao u prodaji i u Francuskoj. 

Ove brojke simboliziraju uspješnu priču koju može stvoriti samo netko poput Diora. Diorova avantura se nastavlja, a jedva čekamo vidjeti i pomirisati sljedeći omiljeni Diorov miris!

Sve što trebaš znati o parfemu za kosu Možda vas zanima Sve o parfemima za kosu: zašto ga nositi i kako, koliko miris ostaje u kosi... Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0