Life&style

Jesen nikad nije mirisala bolje: 10 parfema koje ćemo obožavati ove sezone

  • Jesen nam je stigla i nikad nije mirisala privlačnije, a zaslužne su i ove nove mirisne senzacije
  • Možda si vjerna jednom omiljenom mirisu, no dolazak novog godišnjeg doba je poput novog početka
  • Maštaš li o idealnom parfemu s kojim ćeš nadopuniti svoju kolekciju, evo nekoliko upečatljivih prijedloga

Kupnja novog parfema je poput novog početka, nešto poput dolaska novog godišnjeg doba. Iako vjerojatno imaš svoj omiljeni parfem, postoji više nego dovoljno krasnih jesenskih mirisa u koje bi se mogla zaljubiti. Ove jeseni podigni svoju rutinu ljepote na višu razinu s jednim od novih mirisa Toma Forda, Marca Jacobsa, Guccija i drugih. Bez obzira voliš li jače note parfema ili nešto lagano i cvjetno, ovo su mirisi koji će te posvuda pratiti do kraja godine.

1. Maison Margiela Flower Market 

Ovaj parfem je za tebe ako želiš biti jedinstvena i suptilna, osjećati se kao da šetaš pariškim ulicama, a pritom se vodiš izrekom "manje je više". Cvjetna kompozicija ponudit će ti jedinstven doživljaj i oživjeti najljepša sjećanja. Sadrži note lišća, frezija i ruža iz Grassea.

 | Autor: Maison Margiela Maison Margiela Maison Margiela Flower Market, Douglas (100 ml, 785,00 kn)

2. Eisenberg L’Art du Parfum I Am

Ne postoji žena koja ne voli buket ruža, naročito ako dolazi u obliku Eisenberg L’Art du Parfum I Am parfemske vode. Nanesi kap ovog očaravajućeg parfema nakon tuširanja na mokru kožu i uživaj u eksploziji mirisa koja će te pratiti cijeli dan. Ovaj parfem odiše notama delikatne maline i svježih crvenih bobica, popraćenim srednjim cvjetnim notama buketa ruža, jasmina i ljubičica pod vodstvom magnolije.

 | Autor: Eisenberg Eisenberg

Eisenberg L’Art du Parfum I Am, Douglas, (30 ml, 415,00 kn)

Možda vas zanima Otkrili su koje parfeme muškarci najviše vole mirisati na nama ženama Rubrika Life&style Life&style

3. Zarkoperfume Oud Couture

Probudi samopouzdanje u sebi i odaberi Zarkoperfume Oud Couture. Stvoren za sve prilike – bilo da se radi o poslovnom sastanku, večernjem izlasku ili šetnji gradom, ovaj miris će naglasiti tvoju individualnost i osobnost. Ovaj parfem je ekstravagantan, demonstrativan i provokativan.

 | Autor: Zarkoperfume Zarkoperfume

Zarkoperfume Oud Couture, Douglas, (100 ml, 935,00 kn)

4. Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée

Još jedan miris kojeg bi bilo lijepo dodati u kolekciju je Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée. Inspiriran slavnim maramama modne kuće Hermes, miris će te oduševiti cvjetnom kompozicijom koju karakteriziraju đumbir i senzualna tuberoza. Osim prekrasnih nota, miris krasi jedinstvena bočica na kojoj se nalazi ručno vezana svilena vrpca i crni šeširić koji bočicu čini razigranom i šarmantnom.  Idealan za sve mlade žene, slobodne, odvažne i koje drže svoj ritam.

 | Autor: Hermes Hermes

Hermès Twilly d’Hermès Eau Poivrée, Douglas, (30 ml, 489 kn)

Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni, jesi li među njima?

5. Tom Ford Eau De Soleil Blanc

Za smione žene koje se ne boje naglasiti razvijen individualni stil tu je luksuzna Tom Ford Eau De Soleil Blanc toaletna voda. Nanesi ju u svakoj prilici na pulsne točke za zavodljiv efekt i intenzivniji miris. 

 | Autor: Tom Ford Tom Ford

Tom Ford Eau De Soleil Blanc, Douglas, (30 ml 695,00 kn)

Ovo su pogreške koje svi rade s parfemima po ljeti, tvrde stručnjaci, a jednostavno ih je izbjeći

6. Gucci Flora Gorgeous Gardenia 

Miris ovog parfema izgrađen je oko cvijeta gardenije pomiješan sa jasminom, veselim akordom cvijeta kruške i slatkim akordom smeđeg šećera. Potpisan je cvjetni miris za sve slobodoumne žene pune pozitivne energije.

 | Autor: Gucci Gucci

Gucci Flora Gorgeous Gardenia, (50 ml 416 kn)

7. Marc Jacobs Perfect Intense 

Cvjetni parfem otvara se notama jarkog narcisa i noćnog cvjetanja jasmina. Zlatni pečeni bademi miješaju se sa sandalovinom za toplu završnu obradu. Bogat i pun teksture, Perfect Intense je dragocjen, ali razigran miris za žene.

 | Autor: Marc Jacobs Marc Jacobs Marc Jacobs Perfect Intense, (50 ml, 675 kn)

8. Armani Terra di Gioia 

Terra Di Gioia, novi miris za žene kuće Giorgio Armani posveta je toplom, senzualnom i opijajućem mediteranskom području. Ovaj miris donosi blistavi i nježni akord kruške, obogaćen svježim, citrusnim notama. U srcu mirisa nalazi se voćni, baršunasti jasmin grandiflorum iz Indije, stvorene ekskluzivno za Armani. U samoj bazi mirisa susreću se mošus i jantarno drvo, spoj koji zrači toplinom.

 | Autor: Armani Armani Armani Terra di Gioia (50 ml 615,00 kn)

9.Giorgio Armani My Way Intense 

My Way Intense novi je miris za žene kuće Giorgio Armani. Blistavi buket bijelog cvijeća na neodoljivom, drvenastom mirisnom tragu sandalovine u dragocjenoj bočici. Miris se otvara uz svježe note egipatskog cvijeta naranče. Novo, intenzivno srce mirisa čini tuberoza iz Indije, koja otkriva nježni, baršunasti cvjetni potpis.

 

 

 | Autor: Armani Armani Giorgio Armani My Way Intense, Douglas (50 ml 779,00 kn)

Možda vas zanima "Pomiriši koliko sam seksi!“ – Što točno parfem govori o muškarcu koji ga nosi? Rubrika Life&style Life&style

10. Valentino Voce Viva Intense

Cvjetni miris koji budi suvremenu ženstvenost - couture cvijet naranče i opojni apsolut jasmina u kombinaciji s vibrantnim bergamotom i akordom mandarine. Neočekivana kristalna mahovina stvara neodoljivu harmoniju uz pojačanu dozu senzualne vanilije Bourbon.

 

 | Autor: Valentino Valentino Valentino Voce Viva Intense (50 ml 835,00 kn)

Photo: Shutterstock

Komentari 0