Life&style

Žena posjeduje stotine parfema, ali samo su tri kojima muškarci ne mogu odoljeti

  • TikTokerica je podijelila tajno o tri parfema koji privlače najveću pozornost muškaraca
  • Djevojka ima na stotine parfema, pa se po broju brendova i imena gotovo može mjeriti s drogerijom
  • Otkrila je za opojnim mirisom kojih parfema će se muškarci okretati

Od svih naših svakodnevnih kozmetičkih proizvoda, parfem je daleko najosobniji. Ako si među strastvenim obožavateljicama parfema i misliš da tvoja kolekcija izmiče kontroli, ova TikTok zvijezda ima dovoljno mirisa da se može mjeriti s drogerijom. Ranije ove godine postala viralna kada je svojim sljedbenicima dala uvid u stotine bočica parfema koje posjeduje.

@hebesy Why do guys love the sweet perfumes? 😜#perfumetiktok #perfume #sweetperfume #blackopium #ysl #goodgirl #arianagrande #sweetlikecandy #fragrance ♬ use this sound if your gay - rip big chubby

U videu koji je pregledan više od 3,7 milijuna puta, žena je otkrila da od stotina mirisa koje ima postoje samo tri kojima muškarci ne mogu odoljeti. Napisala je: "Kada imate ogromnu kolekciju parfema, ali dečki priznaju samo ova tri."

Možda vas zanima Jesen nikad nije mirisala bolje: 10 parfema koje ćemo obožavati ove sezone Rubrika Life&style Life&style

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Yves Saint Laurenta. Parfem od gotovo 900 kuna je favorit mnogih djevojaka i ima osnovne note kave i pačulija koje nadograđuju svjetliji miris kruške i madarina.

 | Autor: dm.hr dm.hr TikToker-ica je podijelila tri parfema koji privlače najveću pažnju muškaraca

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljica skupih mirisa nije tako razvikan kao Black Opium.  Riječ je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog stolića. Cijena: 515,00 kn.

Good Girl Carolina Herrera | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy miris Ariane Grande - koji možeš kupiti za samo 160 kuna u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot;  dok su bazne note vanilija i kašmir. Štoviše, i drugi su spomenuli kako su imali slično iskustvo s parfemom Ariane Grande.

Sweet Like Candy, Ariana Grande | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

 

Jedna je protiteljica napisala: "Kad god stavim Arianin parfem, netko na poslu kaže: "Kako lijepo mirišeš!" U međuvremenu, jedna komentatorica je napisala: "Kunem se da su uvijek slatki parfemi ti koji privlače pažnju muškaraca."

Photo: shutterstock

Komentari 0