Beauty
nokti s uzorkom kornjačevine

Chic ideja za manikuru: nokti s uzorkom kornjačevine u 8 varijacija

  • Klasične crvene ili tamnozelene nijanse, nezaobilazna French manikura ili nježno ružičasta manikura najčešći su izbori tijekom blagdanske sezone
  • Neki uzorci, poput animal printa, ipak su se prometnuli među ovosezonskim trendovima u manikurama, a posebno viđamo nokte s uzorkom kornjačevine
  • Od varijanti u kojima je ovaj uzorak spojen s French manikurom do apstraktnih kombinacija s drugim bojama, manikura s kornjačevina apsolutno želimo isprobati ove zimske sezone

Među bezbroj verzija blagdanskih crvenih i zelenih manikura te onih ukrašenih zvjezdicama i borićima, trenutno je popularna i jedna neuobičajena za ovo doba godine. Tigraste i zebraste animal printove ovaj put preskačemo te se inspiriramo noktima s uzorkom kornjačevine za našu sljedeću chic manikuru

Manikura s uzorkom kornjačevine odličan je izbor za sve koji žele nail art na svojim noktima dovesti na novu razinu i isprobati nešto novo!

1. Polumjesec manikura s uzorkom kornjačevine

Dinamičan i zabavan oblik polumjeseca na manikuri s uzorkom kornjačevine, lijepo će se istaknuti posebno na noktima u obliku badema.

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @sansungnails Instagram @sansungnails

2. Francuska manikura s uzorkom kornjačevine

Francuska manikura minimalistički je odabir koji uvijek dobro funkcionira pa i s uzrokom kornjačevine, a uvijek možemo uklopiti i jedan nokat u drugoj boji, primjerice crnoj.

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @nailsxgoldenhour Instagram @nailsxgoldenhour

3. Manikura s uzorkom kornjačevine sa zlatnim linijama

Zlatna je uvijek raskošan i jednostavan način da našu manikuru učinimo posebnijom, a zlatne linije lijepo će se složiti s toplim bojama u uzorku kornjačevine. 

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @lenavitch.nailz Instagram @lenavitch.nailz

4. Manikura s uzorkom kornjačevine u kombinaciji s bijelom bojom

Klasična zimska bijela u kombinaciji s uzorkom kornjačevine u manikuri apstraktnih linija savršen je zabavan zimski dizajn s pomakom. 

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @disseynails Instagram @disseynails

5. Manikura s uzorkom kornjačevine s cvjetnim detaljima

Cvijeće na noktima ne moramo nositi samo u proljeće, već svoju manikuru možemo ukrasiti cvjetnim uzorkom već sad i to u kombinaciji s nježnim uzorkom kornjačevine, gdje će se posebno istaknuti. 

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @sansungnails Instagram @sansungnails

6. Manikura s uzorkom kornjačevine s dodatkom bisera

Slatki i delikatni mini biseri u ovoj su manikuri spojeni s uzorkom kornjačevine u neobičnom spoju koji odlično funkcionira i možemo ga nositi na noktima tijekom cijele godine.

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @heygreatnails Instagram @heygreatnails

7. Sjajna manikura s uzorkom kornjačevine

Ponekad je jednostavnost najbolji izbor, s dodatkom sjajnog završnog sloja koji će naglasiti ovaj elegantan uzorak kornjačevine na našim noktima. 

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @tiffanyabbigailebeauty Instagram @tiffanyabbigailebeauty

8. Manikura s uzorkom kornjačevine spojena s tamnim nijansama

Ova mješavina bordo i crne boje s uzorkom kornjačevine savršena je za hladno vrijeme, a neočekivan dodatak zanimljivog uzorka čini ovu manikuru posebno zabavnom. 

nokti s uzorkom kornjačevine | Autor: Instagram @amyle.nails Instagram @amyle.nails

Možda vas zanima Walk-in nail studio Les Mains ima blagdansku ponudu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @tiffanyabbigailebeauty

Komentari 0